C7 batarya

Sponsorlu Bağlantılar

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi

hiçkimse bana hikaye okumasın şarjı iki gün giden bi telefon tüm özellikleri kısıtlanmış ve bi anlam ifade etmeyecek kadar az kullanılan bir telefondur..
Ben kendim denedim güç moduna alıp oviden uygulama oyun indirdim operadan maxiye girdim aynı anda kulaklık kulağımda müzik dinliyorum bunları nerdeysve hiç durmadan yani ekran ışığının sönmesine izin verrmeyecek şekilde devam ettiriyorum ve her seferinde tam dolu şarj ile en fazla 9-10 saat arasında takılabildim bunu birkaç sefer saat tutarak denedim ve hep aynı sonuç...
9-10 saat arasında şarj boşalıyor tel kapanıyor..
Bu iphone'dada yaklaşık böyledir çoğu telefondada böyledir kimse bana yok ben hep kullanıyorum 2 gün gidiyor falan maval okumasın akıllı telefon piyasasında böyle bir makine yok.....

Sonuna kadar haklısın kardes :oke::oke:

kereman91

Üye
:oha: Sen ne yaptın adamım ya ? Ben günde 2 saat müzik dinliyorum , 2 saat internete bağlanıyorum. 500 sms alıp gönderiyorum. Yaklaşık 2 saatte oyun oynuyorum buna rağman telefonumun şarjı 2 gün gidiyor. Sende bir sıkıntı var servise bir göster.
kardeş sen abartmadn mı :hmmm benimki bile 1 gün dayanıyo oyun sms falan ama tam sarj etmemişde olabilirm :d:

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
çok abarttı :D

Anußis

Anußis

Üye
:oha: Sen ne yaptın adamım ya ? Ben günde 2 saat müzik dinliyorum , 2 saat internete bağlanıyorum. 500 sms alıp gönderiyorum. Yaklaşık 2 saatte oyun oynuyorum buna rağman telefonumun şarjı 2 gün gidiyor. Sende bir sıkıntı var servise bir göster.

yok artık arkadaşım ben n8i tam şarj yapıyorum dediğin gibi günde 500msj alıp gönderimi aynı şekilde bende yapıyorum. internete hiç girmem mesaj ile sırf müzik dinlerim şarjım sabah8de çektiğimde akşam 23de falan bitiyo ama hiç kullanmazsam telefonu 1 hafta bekletebiliyor ancak bu dediklerini :D 2 güne sığdıracak batarya c7 ile n8de yok .d

pasha14

pasha14

Üye
kardeş sen abartmadn mı :hmmm benimki bile 1 gün dayanıyo oyun sms falan ama tam sarj etmemişde olabilirm :d:

Neden abartayım ki ? Ben kendi telefonumu söylüyorum size. Sınıfta daha 2 kişide C7 var onlarında 2 gün gidiyor.

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşm o batarya bu yaptklarnla o kadar gtmez kesnlikle.szn n8 ler veya c7 ler özel üretm galiba :D

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
pasha14

pasha14

Üye
Siz titreşimi açık mı kullanıyorsunuz ? Titreşimi kapatın bana göre gerek yok.
Ekran parlaklığınıda biraz kısın.
Ekran koruyucuyu kapatın.
Gereksiz ev ekranlarını kaldırın.
Deneyin bakalım gidiyor mu gitmiyor mu ?

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
güc tasarrufu modunda kullanıyorum zaten 2 gün gtmesi imkansz.ev ekranlarını kaldrmyorm belki ondandr ama cddn 2 gün cok zor kards :)

Anußis

Anußis

Üye
yani bende diyorum ya 2 gün sürekli kullanıma asla dayanmaz ... 1200mah .d peh 2 güne sürekli mesajlas ve internete gir hayatta olmaz . ayrıca güç tasarrufunda telefon kafayı yiyor cogu özelliklerden mahrum kalıyor

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bugün yine uyku tutmadı sabaha kadar n8 le takıldım paso symbian destek bölümüne mesaj yazdım tamıtamına 7.30 saat gitti..... Müzik playerden müzik dinliyorum ve operadan maxide takılıyorum sadece buna ragmen 7.30 saat güç modunda anca dayandı artık normal modda 3G - ekran parlaklığı falan sayarsak 5 saati anca görür heralde :)
sıradaki testimde normal modda olacak bakalım kaç saati zorlayacağım.... Yarın öbür gün falan bunuda denicem....

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
tmm kards.bu 3g mod sorununu düzeltmeleri lazm ama donanımla alakalı bse oldugu icn düzeltlemez heralde.dger marka tlfnlarda durum nasl

serinaga

serinaga

Üye
serinaga cddi msn sen yaa.batarya o kadar dayanmaz.

Ben bu özelliklerin hepsini daha önce win mobile 6.5 yazılım yüklü iki ayrı telefonda kullanıyordum. Şarj inanın akşamı bulmuyordu ve araç şarj kiti kullanmak zorunda kalmıştım ve başedemedim ve C7 almaya karar verirken şarja dikkat ettim. İnanın neredeyse 4-5 aydan bu yana kullanıyorum, şarj 2 gün rahat yetiyor.

serinaga

serinaga

Üye

hiçkimse bana hikaye okumasın şarjı iki gün giden bi telefon tüm özellikleri kısıtlanmış ve bi anlam ifade etmeyecek kadar az kullanılan bir telefondur..
Ben kendim denedim güç moduna alıp oviden uygulama oyun indirdim operadan maxiye girdim aynı anda kulaklık kulağımda müzik dinliyorum bunları nerdeysve hiç durmadan yani ekran ışığının sönmesine izin verrmeyecek şekilde devam ettiriyorum ve her seferinde tam dolu şarj ile en fazla 9-10 saat arasında takılabildim bunu birkaç sefer saat tutarak denedim ve hep aynı sonuç...
9-10 saat arasında şarj boşalıyor tel kapanıyor..
Bu iphone'dada yaklaşık böyledir çoğu telefondada böyledir kimse bana yok ben hep kullanıyorum 2 gün gidiyor falan maval okumasın akıllı telefon piyasasında böyle bir makine yok.....

Arkadaşlar sanırım yanlış anlaşıldım, ben şarj 2 gün gidiyor derken telefonun sürekli açık olduğunu, kurcaladığımı sölemedim. Elbette hiç elinden düşürmeden şarj akşama çıkmaz. Ancak benim demek istediğim araç kullanmam sebebiyle bluetooth sürekli açık bu kesindir. Konuşma olarakta hergün ortalama 1-2 saat bluetooth kulaklık üzerinden konuşurum, haa wifi'yi akşamları evde, 3.5 G'yi de dışarıda e-mail bakmak için, bazen webde birşeyler bakmak için, 8-10 defa nete girerim ama toplasan 1 saati geçmez.

----------Eklendi @ 09:53:31 ---------- Yazıldı @ 09:42:10 ----------

Siz titreşimi açık mı kullanıyorsunuz ? Titreşimi kapatın bana göre gerek yok.
Ekran parlaklığınıda biraz kısın.
Ekran koruyucuyu kapatın.
Gereksiz ev ekranlarını kaldırın.
Deneyin bakalım gidiyor mu gitmiyor mu ?

Kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım. Daha önceki açıklamalarımda sôylemeyi unutmuşum, ekran koruyucu dahil gereksiz tüm fonksiyonlar kapalıdır. 2 gün kesin gidiyo.

----------Eklendi @ 09:59:50 ---------- Yazıldı @ 09:53:31 ----------

güc tasarrufu modunda kullanıyorum zaten 2 gün gtmesi imkansz.ev ekranlarını kaldrmyorm belki ondandr ama cddn 2 gün cok zor kards :)

Yaw gidiyo inanın, hatta aynı zamanda E71 kullanırım, daha çok konuşurum ama oda en az 2 gün gider.

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
ya ben tlfnu elimden düsürmüyorm o yüzden bana dayanmıyor galiba :D sadece 3.5 g de ısınma ve çok şarj gitmesinden şikayetçiyim.

pasha14

pasha14

Üye
ya ben tlfnu elimden düsürmüyorm o yüzden bana dayanmıyor galiba :D sadece 3.5 g de ısınma ve çok şarj gitmesinden şikayetçiyim.

Kardesım elınden ne kadar dusurmuyorsan dusurme bak bende gunde 500 sms alıp gonderıyorum sımdı telefon servıste W810i kullanıyorum oda 2 gun gıdıyor.
Gereksız butun uygulamaları kapatmalısın. Ekran koruyu , ekrandaki widgetler hepiniz biliyorsunuz ki bazı widgetler internet gerektiriyor internete bağlanırkende tabiki bir enerji sarf ediyor. Sonuna kadar ekranın parlaklığı sonuna kadar olmasına hiç gerek yok. Biraz kıs hatta bir kademe düşür yine göreceksin ki şarj süren artacak. Titreşimini kapat telefonunun zaten pek titrediği belli olmuyor cebindeyken o yüzden kapat boşuna şarj yemesin. Okulda kullanıyorsanda koy sıranın altına bildirim ışığını aç , bildirim ışığını takip et. Söylediklerimi bir deneyin göreceksiniz şarj süreniz artıyor.

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım zaten sürekli güç tasarrufu modunda kullanıyorum demistim zaten.güç tasarrufu modunda dediklerinin hepsi yapılmış oluyor zaten..sadece kurtulmam gereken ev ekranları var onları silcem bide widgetler

pasha14

pasha14

Üye
Arkadasım zaten sürekli güç tasarrufu modunda kullanıyorum demistim zaten.güç tasarrufu modunda dediklerinin hepsi yapılmış oluyor zaten..sadece kurtulmam gereken ev ekranları var onları silcem bide widgetler
Benim telefonum şimdi serviste serviste olmasaydı sana bendeki widgetleri söylerdim ama şimdi aklımda yok malesef...

seyfipasa

seyfipasa

Üye
beyler bn alalı 3 gün oldu yeni aldıgım için elimden bırakmıyorum oyun internet toplam 5,5 saat gidiyo elimden düsmeksizin internette video izledigimde yarım saatte 1 dis gidiyor AYRICA 1-2 saat kullanımda ısınıyor ve sarj olurken asırı ısınıyor özellikle kameranın bulungunu metal bu durumda servise vermek lazım gelir mi ????

Quaresma53

Quaresma53

Üye
beyler bn alalı 3 gün oldu yeni aldıgım için elimden bırakmıyorum oyun internet toplam 5,5 saat gidiyo elimden düsmeksizin internette video izledigimde yarım saatte 1 dis gidiyor AYRICA 1-2 saat kullanımda ısınıyor ve sarj olurken asırı ısınıyor özellikle kameranın bulungunu metal bu durumda servise vermek lazım gelir mi ????

o bende de war dostum ve sanırım normal bi durummuş :hmmm

Üst Alt