hiçkimse bana hikaye okumasın şarjı iki gün giden bi telefon tüm özellikleri kısıtlanmış ve bi anlam ifade etmeyecek kadar az kullanılan bir telefondur..
Ben kendim denedim güç moduna alıp oviden uygulama oyun indirdim operadan maxiye girdim aynı anda kulaklık kulağımda müzik dinliyorum bunları nerdeysve hiç durmadan yani ekran ışığının sönmesine izin verrmeyecek şekilde devam ettiriyorum ve her seferinde tam dolu şarj ile en fazla 9-10 saat arasında takılabildim bunu birkaç sefer saat tutarak denedim ve hep aynı sonuç...
9-10 saat arasında şarj boşalıyor tel kapanıyor..
Bu iphone'dada yaklaşık böyledir çoğu telefondada böyledir kimse bana yok ben hep kullanıyorum 2 gün gidiyor falan maval okumasın akıllı telefon piyasasında böyle bir makine yok.....
Arkadaşlar sanırım yanlış anlaşıldım, ben şarj 2 gün gidiyor derken telefonun sürekli açık olduğunu, kurcaladığımı sölemedim. Elbette hiç elinden düşürmeden şarj akşama çıkmaz. Ancak benim demek istediğim araç kullanmam sebebiyle bluetooth sürekli açık bu kesindir. Konuşma olarakta hergün ortalama 1-2 saat bluetooth kulaklık üzerinden konuşurum, haa wifi'yi akşamları evde, 3.5 G'yi de dışarıda e-mail bakmak için, bazen webde birşeyler bakmak için, 8-10 defa nete girerim ama toplasan 1 saati geçmez.
----------Eklendi @ 09:53:31 ---------- Yazıldı @ 09:42:10 ----------
Siz titreşimi açık mı kullanıyorsunuz ? Titreşimi kapatın bana göre gerek yok.
Ekran parlaklığınıda biraz kısın.
Ekran koruyucuyu kapatın.
Gereksiz ev ekranlarını kaldırın.
Deneyin bakalım gidiyor mu gitmiyor mu ?
Kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım. Daha önceki açıklamalarımda sôylemeyi unutmuşum, ekran koruyucu dahil gereksiz tüm fonksiyonlar kapalıdır. 2 gün kesin gidiyo.
----------Eklendi @ 09:59:50 ---------- Yazıldı @ 09:53:31 ----------
güc tasarrufu modunda kullanıyorum zaten 2 gün gtmesi imkansz.ev ekranlarını kaldrmyorm belki ondandr ama cddn 2 gün cok zor kards
Yaw gidiyo inanın, hatta aynı zamanda E71 kullanırım, daha çok konuşurum ama oda en az 2 gün gider.