C7 Avi videoaları açmıyor mu ? :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

imampower11

Üye
    Konu Sahibi
C7 Avi videoaları açmıyor mu ? :S
C7 Avi videoaları açmıyor mu ? :S ben c7 de denedım video geliyor ses yok pehh

gencturk17

gencturk17

Üye
arkadaşım bütün avi uzantılı videoları açabilirsini ama bazılarında kodek sorunu yaşıyabilirsiniz bazılarında ses olmaz bazılarında görüntü olmaz yada hiç açılma yada sorunsuz açılır senin ki kodek sorunu var telefonuna uygun bir program bu ve telefona göre uygun bir şekilde videoyu dönüştür... buşekilde sorun kalmaz..

• Beğen
Tepkiler: suat1111

imampower11

Üye
    Konu Sahibi
Video player bulamadım :S Üstelik omnia 2 de suan aynı vıdeo yu actım.

imampower11

Üye
    Konu Sahibi
karalamıyorum o kadar para verdıgım bır telefon avı vıdeoyu acıyor ses vermıyor yanımdaki eski omnıa bunu acıyor o zmn yardımcı olun.Zaten

Utku

Utku

Üye
tvc :D bunu indir

imampower11

Üye
    Konu Sahibi
Tvc yle cevırdıgımde avı kalıtesını vermıyor

Utku

Utku

Üye
mov yada divx yapıp denedin mi

gencturk17

gencturk17

Üye
pocketdivxencoder deneyin ben onu kullanıyorum ve hiç bir sorun yok bu arada omnia 2 o video için gerekli kodekler mevcuttur. ondan dolayı sorunsuz oynatıyor..

apobaba1234

apobaba1234

Üye
ben direk izliyorum ornegin soutparkin 13. sezon hd sini telefonumda sorunsuz izliyorum ama 20dk vidyo 160-170mb yer kaplio bide ayni klasore alt yazi dosyasini atiyorum otomatik olarak ustune koyuyo ve sorunsuzca izliyorum ;)

imampower11

Üye
    Konu Sahibi
Tvc yle mov yaptım bu sefer telefon vıdeoyu acmıyor :D

Rahmi06

Rahmi06

Üye
Altyazıda Türkçe karakter problemi yaşayan arkadaşlar, altyazı dosyasını not defteri ile açın, farklı kaydeti seçin, Altta Kodlama yazan yerde UTF-8 seçin, Kayıt türünü Tüm Dosyalar seçerek kaydedin. Filmle aynı klasöre atın. Filmin adı ile altyazının ismi aynı olmalı. Türkçe karakter izleyebilirsiniz.

Starsley

Ben sorun yaşamadan izleyebiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt