c7 anna yüklemek ıstıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suskun__enes

Üye
    Konu Sahibi
c7 anna yüklemek ıstıyorum
iyi aksamlar arkadslar c7 anna yüklemek ıstıyorum da bana yardımcı olabılck arkads varmı teamwıwerden yapabılcek bn cok ugrastım olmadı yardım edersenız sevınırım

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Senin sürümün ne ki

Kayahan14

Kayahan14

Üye
hıcbısı bılmıorum belle de flas atıordum sımdı denedım Phoenix 2010 iscandinavya yukledım Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012 burdakı c7 downgrade yuklemeye calıstım 25 ten gerı saydıktan sonra 8sanıye yanı 3 kere tıtreyene kadr bastım taktım usb olmadı tel yardım edın arkadslar :(

- - - Eklendi - - -

sadece titriyor tel acmaya calıstıgımda

hizan a sor yada anıla

suskun__enes

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardesım eyw msj atım kendısıne

- - - Eklendi - - -

cevap vermıyor arkadslar anıl kardesımız baska arkadsımız yardım edecek yokmu yha

suskun__enes

Üye
    Konu Sahibi
kardesım glırmı bugun anıl kardesımız yha :S

suskun__enes

Üye
    Konu Sahibi
telım acıldı kardesım ama belle yukledım anna yapamadım tel lazım bana yarın anıl kardesımız gldıgınde solerım ayarlasn bana yha sıkldım belleden anna kullanmadım hıc onu denıcem

Kayahan14

Kayahan14

Üye
telım acıldı kardesım ama belle yukledım anna yapamadım tel lazım bana yarın anıl kardesımız gldıgınde solerım ayarlasn bana yha sıkldım belleden anna kullanmadım hıc onu denıcem

cidden denemeye değmez ama sen bilirsin

suskun__enes

Üye
    Konu Sahibi
camerasından memnun deılım bellenını anna nasıl acaba merak edıorum bıraz onu kullanım dedım

Kayahan14

Kayahan14

Üye
larten123

larten123

Üye
camerasından memnun deılım bellenını anna nasıl acaba merak edıorum bıraz onu kullanım dedım

kamerayla yazılımın ne alakası var kamera donanımsal bir şey sırf onun için istiyorsan boşuna uğraşıyorsun

suskun__enes

Üye
    Konu Sahibi
aldıgımdan berı belle kullanıyorum annaya gecıs yapım dedım sansıma yapamadım belleyım suan ama annaya yardım edecek ıns ark yarın denıcem olmadı yıne belleye gecerım

suskun__enes

Üye
    Konu Sahibi
dgrudur kardesım sorun deıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt