almanyaya göre ayarlıyor![]()
:ben tlf italyada aldım italyada iken vodafone takılıydi o zmn herhangi bir sorun yoktu türkiyeye geldiğim zmnda herhangi bir sorun yoktu sorun Anna yükledikten sonra ortaya çıktı söylediğiniz olabilir ama dediğinize göre başka bi producte code yükleyemeyiz o zmnalman annası olduğu için gtm +2 yi kullanıyor, türkiyede +3, türk annası çıksın onu yüklersin düzelir![]()
aynen katiliyorum arkadasim ben orjinal yukledim cin annasindaki sorun ayni devam ediyor hatta cin daha guzeldiBu Almanya Annasi ile alakali degil. Buyuk ihtimalle Turk versiyonu Anna gelince de ayni sorunu yasayacaksiniz. Cunku bu sorun Cin Annasinda da ayni sekilde vardi. 1 saat. Herhalde Cin ile Tr arasi 1 saat degildir. Cin Annasinda Tr icin olan buglarin hepsi cikiyor. Orjinali gelince de boyle olacak bahse girerim.
Arkadaşlar dikkat ettiyseniz anna'nın almanya versiyonunda "date light saving" (yaz-kış saat uygulaması) opsiyonu yok. Problem burdan kaynaklanıyor. Türkiye versiyonu gelince umarım bu opsiyon olur ve otomatik olarak saati düzeltir.