C7 Anna Almanya güncellemesi sonucu saat sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

electroizm

Üye
    Konu Sahibi
C7 Anna Almanya güncellemesi sonucu saat sorunu
C7 phoenix programı ile flashtan sonra saatti ayarlarken otomatik güncelleme açık diyorum ama saati yanlış yazıyor tam bir saat fark var saat 7olması gerekirken 6gosteriyor

PriZm

PriZm

Üye
almanyaya göre ayarlıyor:ehe

nameste108

Üye
alman annası olduğu için gtm +2 yi kullanıyor, türkiyede +3, türk annası çıksın onu yüklersin düzelir :)

electroizm

Üye
    Konu Sahibi
alman annası olduğu için gtm +2 yi kullanıyor, türkiyede +3, türk annası çıksın onu yüklersin düzelir :)
ben tlf italyada aldım italyada iken vodafone takılıydi o zmn herhangi bir sorun yoktu türkiyeye geldiğim zmnda herhangi bir sorun yoktu sorun Anna yükledikten sonra ortaya çıktı söylediğiniz olabilir ama dediğinize göre başka bi producte code yükleyemeyiz o zmn

akondd

akondd

Üye
az kaldı sonuçta orjinal yüklersiniz

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
Bu Almanya Annasi ile alakali degil. Buyuk ihtimalle Turk versiyonu Anna gelince de ayni sorunu yasayacaksiniz. Cunku bu sorun Cin Annasinda da ayni sekilde vardi. 1 saat. Herhalde Cin ile Tr arasi 1 saat degildir. Cin Annasinda Tr icin olan buglarin hepsi cikiyor. Orjinali gelince de boyle olacak bahse girerim.

serkanet

Üye
tarih ve saati otomatik güncellemeyi kapatın isterseniz saati 17 ken gece 5 yapıp kullanın bu kadar basit bi olay

karasahinemre

Üye
iletim raporlarında sorun oluyor sadece

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Bu Almanya Annasi ile alakali degil. Buyuk ihtimalle Turk versiyonu Anna gelince de ayni sorunu yasayacaksiniz. Cunku bu sorun Cin Annasinda da ayni sekilde vardi. 1 saat. Herhalde Cin ile Tr arasi 1 saat degildir. Cin Annasinda Tr icin olan buglarin hepsi cikiyor. Orjinali gelince de boyle olacak bahse girerim.
aynen katiliyorum arkadasim ben orjinal yukledim cin annasindaki sorun ayni devam ediyor hatta cin daha guzeldi:kotu:

ss06

ss06

Üye
bu annada da amma sorun varmış yaw yüklemesek mi ne yapsak

Samanyolcu

Üye
Arkadaşlar dikkat ettiyseniz anna'nın almanya versiyonunda "date light saving" (yaz-kış saat uygulaması) opsiyonu yok. Problem burdan kaynaklanıyor. Türkiye versiyonu gelince umarım bu opsiyon olur ve otomatik olarak saati düzeltir.

electroizm

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dikkat ettiyseniz anna'nın almanya versiyonunda "date light saving" (yaz-kış saat uygulaması) opsiyonu yok. Problem burdan kaynaklanıyor. Türkiye versiyonu gelince umarım bu opsiyon olur ve otomatik olarak saati düzeltir.

saat ekranında konum eklenen yerde almanya eklediğimiz zaman yan tarafta yaz saati uygulamasını gösteren güneş işareti bulunuyor ama bu durum istanbul ankara içn geçerli değil

hakan572123

Üye
arkadaşlar ben nokia c7 me symbian annanın almanya sürümünü phoenix programı ile yükledim ama şimdi internete bağlanmıyor ayarların hepsi tamam bağlanılamadı erişime izin verilmiyor yazısı çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim

catdog136

catdog136

Üye
saat dilimini yunanistana alın şuanda orasıda türkiyede gmt +3 kullanıyor. Türkiye için anna çıktığında türkiye annasıyla flashlarsınız sorun kalmaz o zaman..

SilentOne

SilentOne

Üye
tr anna cıksa yha

karasahinemre

Üye
bellede var valla :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes belle at ugrasma annayla saat sorunu da yok belle de gtm+3 kullanyo :D

basriozturk62

Üye
24.1 versiyonunda gmt saat problemi yok c6-01 de kullanıyorum

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
24 sorunlu ondan kurasım yok 22 daha iyi :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt