C7 anna 024.001 özel efektli hackli yazılım.

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
bu klavye dosyasını nereye atıcaz anlamadm kardesm

mmb7982

mmb7982

Üye
ilgin için teşekkürler Jerkez38 dediklerini yaptım 1 gün daha deneyeceğim olmazsa artık hayırlısı ne diyelim.bu arada pm den msj yollamamıyormuyum???? bulamadımda...

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
emreipekci

emreipekci

Üye
kardeş indirdiğin klavye dosyasını RM-675 klasörünün içine atıyosun.

flasdan önce olsaydı bu klavye konusu yapardım ama şimdilik böyle devam. zaten bütün programları oyunları falan geri yükledim. hiç bi sıkıntımda yok. tekrar teşekkürler neyzen kardeş.(h)

• Beğen
Jerkez38

Jerkez38

Üye
flasdan önce olsaydı bu klavye konusu yapardım ama şimdilik böyle devam. zaten bütün programları oyunları falan geri yükledim. hiç bi sıkıntımda yok. tekrar teşekkürler neyzen kardeş.(h)

rica ederim :) memnun olmana sevindim :) inş bidahaki flashın belle için olur :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Arkadaşlar sormuşlar ama emin olmak için bir daha soruyorum şarj sorunu var mı yoksa yükleyeceğim.

• Beğen
Jerkez38

Jerkez38

Üye
Arkadaşlar sormuşlar ama emin olmak için bir daha soruyorum şarj sorunu var mı yoksa yükleyeceğim.
kardeş şarj sorunu pek olmuyor bende okulda sürekli wireless bağlı kalıyor net oyun müzik kullanıyorum buna rağmen çok kötü değil. ama biraz yukarıda yazdığım yorumda şarj süresini uzatma var onu dene şarjı biraz daha uzuyor

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
kardeş şarj sorunu pek olmuyor bende okulda sürekli wireless bağlı kalıyor net oyun müzik kullanıyorum buna rağmen çok kötü değil. ama biraz yukarıda yazdığım yorumda şarj süresini uzatma var onu dene şarjı biraz daha uzuyor
Tamam kardeşim deneyeceğim teşekkürler. :)

serinaga

serinaga

Üye
Wallaa merak ettim iyicene, az biraz daha bekliyim ciddi sorun olmazsa yükliycem, paylaşım için tşk.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:tşk: hizan abi sayende yükledim herşey için sağol :oke:

Üst Alt