ilgin için teşekkürler Jerkez38 dediklerini yaptım 1 gün daha deneyeceğim olmazsa artık hayırlısı ne diyelim.bu arada pm den msj yollamamıyormuyum???? bulamadımda...
bu klavye dosyasını nereye atıcaz anlamadm kardesm
kardeş indirdiğin klavye dosyasını RM-675 klasörünün içine atıyosun.

flasdan önce olsaydı bu klavye konusu yapardım ama şimdilik böyle devam. zaten bütün programları oyunları falan geri yükledim. hiç bi sıkıntımda yok. tekrar teşekkürler neyzen kardeş.![]()
memnun olmana sevindim
inş bidahaki flashın belle için olur 
rica ederimmemnun olmana sevindim
inş bidahaki flashın belle için olur
![]()
kardeş şarj sorunu pek olmuyor bende okulda sürekli wireless bağlı kalıyor net oyun müzik kullanıyorum buna rağmen çok kötü değil. ama biraz yukarıda yazdığım yorumda şarj süresini uzatma var onu dene şarjı biraz daha uzuyorArkadaşlar sormuşlar ama emin olmak için bir daha soruyorum şarj sorunu var mı yoksa yükleyeceğim.
Tamam kardeşim deneyeceğim teşekkürler.kardeş şarj sorunu pek olmuyor bende okulda sürekli wireless bağlı kalıyor net oyun müzik kullanıyorum buna rağmen çok kötü değil. ama biraz yukarıda yazdığım yorumda şarj süresini uzatma var onu dene şarjı biraz daha uzuyor

Tamam kardeşim deneyeceğim teşekkürler.![]()
Az önce yükleyecektim USB kablosu alt katta kalmış inmeye üşendim yarın yüklerim artıkslm,2 gündür bende kullaniyorum ve sarji cok iyi ayni eskisi gibi baya dayaniyor.

hocam bekleme derimWallaa merak ettim iyicene, az biraz daha bekliyim ciddi sorun olmazsa yükliycem, paylaşım için tşk.

atınca, neden daha önceden atmadım demeyesin :PAz önce yükleyecektim USB kablosu alt katta kalmış inmeye üşendim yarın yüklerim artık![]()

Yükledim gerçekten çok güzel ve stabilhocam bekleme derim----------Eklendi @ 12:02:57 ---------- Yazıldı @ 12:02:19 ----------atınca, neden daha önceden atmadım demeyesin :P
![]()

efekte yükle c7ye çok yakışıyorYükledim gerçekten çok güzel ve stabil![]()

hizan abi sayende yükledim herşey için sağol 
hizan abi sayende yükledim herşey için sağol
![]()
hüseyin abi gene birinin hayatına anna katmışsıngüle güle kullan kardeşim.