C7 Altyazı ve film

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
risqkrt

risqkrt

Üye
    Konu Sahibi
C7 Altyazı ve film
arkadaşlar bende c7 var alt yazılı film atıyorum isimlerini aynı yapıyorum aynı klasöre atıyorum ama yinede alt yazıyı görmüyor.

yazılım güncellemede güncelleme de yok.

ne yapmam lazım c7de alt yazılı film izleyebilen var mı?

bilgisayarda altyazıyı video'ya gömüp izlenir ama o da her film için 15dk falan sürüyo uğraşılmaz :S

--------------- Ekleme ---------------

yok mu bilen bi arkadaş beyler çok önemli benim için

risqkrt

risqkrt

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok alakasız ama yazılım güncelleme de hızlı arama diye bi güncelleme vardı gereksiz diye yapmıyodum. Bugün yaptım ve alt yazılar çıkmaya başladı.

: =)

KnightRideR038

Üye
Arkadaşım internetten Format Factory diye bi program var indir.Alt yazıyı birleştiriyor.Aynı zamanda istediğin telefona göre filmi convertliyor :) bana dua edeceksin ;)

bytllhsrkn

bytllhsrkn

Üye
c7 de hd film izlemek için format factory ayarları nasıl olmalı

dark_legolass

dark_legolass

Üye
tüm güncellemeleri aldım bende altyazı açılıyor ama ı gibi harflerde desteklemiyor ? :S

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
tüm güncellemeleri aldım bende altyazı açılıyor ama ı gibi harflerde desteklemiyor ? :S

bilgisayarda alt yazı dosyasını not defteri ile aç sonra farklı kaydet de kodlama bölümünü unicode yap kayıt türünü tüm dosyalar yapıp kaydet sorunun çözülmüştür

koray777

koray777

Üye
bilgisayarda alt yazı dosyasını not defteri ile aç sonra farklı kaydet de kodlama bölümünü unicode yap kayıt türünü tüm dosyalar yapıp kaydet sorunun çözülmüştür

ALLAH razı olsun kardeş; artık "altyazı gömme derdi"ne son :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt