C7 aksesuar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
C7 aksesuar ?
arkadaşlar nokia C7 ile ilgili aksesuarlar çok net değil sanırım. youtube de izlediğim videolar arasında hdmı kablosu var ama olmadığı söyleniyor mesala bu arkadaş nasıl yapıyor bunu ? ve de burda

bu konu hakkında geniş bir bilgisi olan varmı C7 aksesuarları ile ilgili

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
önceden açıldıysa özür dilerim :/ ama nokia c7 aksesuarları çok karışık her kafadan bir ses çıkıyor

Jerkez38

Üye
önceden açıldıysa özür dilerim :/ ama nokia c7 aksesuarları çok karışık her kafadan bir ses çıkıyor

çok karışık derken ?
altı üstü kılıf, ekran kablosu, ve birkaç zımbırtı haricinde ben aksesuar görmüyorum.
İphone ile karıştırdın herhalde

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
karışık derken kimi var dekren kimi yok diyebiliyor hdmı aksesuarına mesala kesin bir kanıt ise yok sanırım elde sizin konunuz da aksini söylemiyor peki bu videoda ki kullanıcalar nasıl yapıyor bunu? işte karışık olan kısım bu

Jerkez38

Üye

güzel kardeşim o video öncedende paylaşıldı ve orada yeterince tartışıldı, konuyu bulursam seni bilgilendiririm
ama orada hdmı yok sadece 3.5mm girişli bir kablo var ucunda ise scart girişi bulunan bir kablo

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
peki anladım teşekkürler

serinaga

Üye
Fatih yarın bi çankaya yapıp yoklayayım şu zımbırtıyı, bir tel-shop var uçuk malzemeler getiriyor, belki bulmuşlardır ??? Bu arada teli 3. kez flashlamış bulunuyorum , walla bu sefer oldu, o dediğim takılmayı yapmıyor artık, e-postalar düzgün kuruldu, Ohhh beee ...

Tepkiler: Jerkez38

Jerkez38

Üye

abi o kabloyu bulursan on numara olur valla
bu arada hadi hayırlı olsun sonunda senin telefonda rayına oturdu

Tepkiler: serinaga
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...