C7 aksesuar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
C7 aksesuar ?
arkadaşlar nokia C7 ile ilgili aksesuarlar çok net değil sanırım. youtube de izlediğim videolar arasında hdmı kablosu var ama olmadığı söyleniyor mesala bu arkadaş nasıl yapıyor bunu ? ve de burda

bu konu hakkında geniş bir bilgisi olan varmı C7 aksesuarları ile ilgili

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
önceden açıldıysa özür dilerim :/ ama nokia c7 aksesuarları çok karışık her kafadan bir ses çıkıyor :dry:

Jerkez38

Jerkez38

Üye
önceden açıldıysa özür dilerim :/ ama nokia c7 aksesuarları çok karışık her kafadan bir ses çıkıyor :dry:

çok karışık derken ?
altı üstü kılıf, ekran kablosu, ve birkaç zımbırtı haricinde ben aksesuar görmüyorum.
İphone ile karıştırdın herhalde :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
karışık derken kimi var dekren kimi yok diyebiliyor hdmı aksesuarına mesala kesin bir kanıt ise yok sanırım elde sizin konunuz da aksini söylemiyor :( peki bu videoda ki kullanıcalar nasıl yapıyor bunu? işte karışık olan kısım bu :D

Jerkez38

Jerkez38

Üye
karışık derken kimi var dekren kimi yok diyebiliyor hdmı aksesuarına mesala kesin bir kanıt ise yok sanırım elde sizin konunuz da aksini söylemiyor :( peki bu videoda ki kullanıcalar nasıl yapıyor bunu? işte karışık olan kısım bu :D

güzel kardeşim o video öncedende paylaşıldı ve orada yeterince tartışıldı, konuyu bulursam seni bilgilendiririm :)
ama orada hdmı yok sadece 3.5mm girişli bir kablo var ucunda ise scart girişi bulunan bir kablo

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
peki anladım teşekkürler :(

Jerkez38

Jerkez38

Üye
peki anladım teşekkürler :(

açtığım konuya bakarsan bi kablo göreceksin. bizim telin usb girişi var diğer ucunda hdmı. o kabloyu bulabilsek aklımızdaki şüphe gitmiş olacak ama halet bulunmuş değil :)

serinaga

serinaga

Üye
Fatih yarın bi çankaya yapıp yoklayayım şu zımbırtıyı, bir tel-shop var uçuk malzemeler getiriyor, belki bulmuşlardır ??? Bu arada teli 3. kez flashlamış bulunuyorum :aha:, walla bu sefer oldu, o dediğim takılmayı yapmıyor artık, e-postalar düzgün kuruldu, Ohhh beee ...

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
Fatih yarın bi çankaya yapıp yoklayayım şu zımbırtıyı, bir tel-shop var uçuk malzemeler getiriyor, belki bulmuşlardır ??? Bu arada teli 3. kez flashlamış bulunuyorum :aha:, walla bu sefer oldu, o dediğim takılmayı yapmıyor artık, e-postalar düzgün kuruldu, Ohhh beee ...

abi o kabloyu bulursan on numara olur valla :D
bu arada hadi hayırlı olsun sonunda senin telefonda rayına oturdu :D

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt