c7 3.5 g ?? :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

imampower11

Üye
    Konu Sahibi
c7 3.5 g ?? :S
arkadaslar 3.5 g ceken yerde edge yı kullanıyor telefon oto 3.5 olmuyor arkadasa takınca hattı (5800) oluyor neden kaynaklanıyor ve ne yapacagım ? S:allalla::allalla:

catdog136

catdog136

Üye
hattınız 3gye açık mı?

devil____boy

Üye
arkadaslar 3.5 g ceken yerde edge yı kullanıyor telefon oto 3.5 olmuyor arkadasa takınca hattı (5800) oluyor neden kaynaklanıyor ve ne yapacagım ? S:allalla::allalla:

ayarlar--bağlantı--ağ--şebeke modu--çift mod yap

güç tasarruf moduna geçersende 3g yi kapatır o zamanda kullanamazsın. bunlara dikkat et olmadı tekrar bakarız :hmmm

imampower11

Üye
    Konu Sahibi
dedklerınız yapıldı ama olmad S

catdog136

catdog136

Üye
avea vodofane turkcell neyse artık 3gye kayıtlı mı sim kart? Sorunun bence bundan arkadaşım..

imampower11

Üye
    Konu Sahibi
malasef 3g ye kayıtlı sım kartım hatta bı kac kere kontrol ettım nettende baktım 3g lısınız dıyor ama ... malasef olmadı sorn nedır anlamıorm:allalla:

OğuzcanAbi

Üye
format at 5800 da öyle oluyodu gereksiz uygulama fln yükleyince gereksiz izinler verince düzeldi şimdi :)

nonamex

Üye
Şebeke modunu ayarlardan sadece 3G yaparsanız, sadece 3G, 3.5G vs üzerinden bağlanabilirsiniz. Bazen telefon 3G şebekesini tercih etmemekte inat edebiliyor :ehe Ama eğer sade 3g yapınca şebeke bulamazsa bir sorun vardır.

pasha14

pasha14

Üye
Ayarlardan şebeke modunu Çift Mod yaparsan 3G çektiği yerde 3G , edge çektiği yerde edge ile bağlanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt