C7-00 dil problemi yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kasper_sky

Üye
    Konu Sahibi
C7-00 dil problemi yardım..
Arkadaşlar garantili nokia C7-00 telefon aldım bilgisayarıma nokia ovi suiti kurdum güncellemesi var dedi ve yükledim,kapanıp açıldı dil ingilizce oldu dil seçeneklerinde de türkçe yok ne yapabilirim? yüklediği versiyon 022.014 RM 675

emre2574

emre2574

Üye
yurtdışından gelmedir kardeş telefon.o yüzden flash atcan

kasper_sky

Üye
    Konu Sahibi
Birader aradım bu versiyonun türkçesini bulamadım bilgin varmı?Birde yurdışından derken,kaçakmı yani? 2 yıl garanti kağıdı vardı ama kullanım klavuzu türkçe değildi.(yeni aldım 1 hafta olmadı daha)

kasper_sky

Üye
    Konu Sahibi
İyide Navifirm de türkçe yok ki bu sürümün,senin verdiğin linkdede almancadan bahsediyor.Mesala black için 187 mb rar bu türkçe dil mi?

emre2574

emre2574

Üye
kardeş sen nokia servisine git eger tam bılmıyorsan onlar daha ıyı yardımcı olacaktır.

kasper_sky

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şunu anlayamadım ben şuan 022.014 ü yüklemişim buna ait türkçe dosya yı navifirmde göremedim.Siz bu sürümümü türçeleştirmeden bahsetmişsiniz yoksa 014.002 yi mi tekrar flaşh yapın diyorsunuz?(navifirmde sadece 014.002 black türkçesi var)
Anlayamadım?Bende navifirm ve phoenix var yardım edin.

emre2574

emre2574

Üye
Arkadaşlar şunu anlayamadım ben şuan 022.014 ü yüklemişim buna ait türkçe dosya yı navifirmde göremedim.Siz bu sürümümü türçeleştirmeden bahsetmişsiniz yoksa 014.002 yi mi tekrar flaşh yapın diyorsunuz?(navifirmde sadece 014.002 black türkçesi var)
Anlayamadım?Bende navifirm ve phoenix var yardım edin.

ben flashlamadan anlamıyorumen son benım n73 e flash atim derken dead phone oldu c7 ye yapmaya korkuyorum.o yüzden bilen birisine danış :D

kasper_sky

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım aynısını denedim,euro 2 german RM-675(Black) 059B532 olanı flaş atarken bu hata geldi:

Benim kod:059B530 buda euro 3 de var ne yapmam gerekiyor bilen yerdım edebilirmi?

----------Eklendi @ 21:00:33 ---------- Yazıldı @ 20:43:25 ----------

RM-675/022.014,V92_11w25.1,01-07-11,(c) Nokia Phoneix de altta yazan versiyon bu
Yüklenenlerde RM-675(Black) 059B532 16v ve 17 v sürümleri aynı hatayı veriyor

uribaju

uribaju

Üye
alman fwsi yükle Türkçe olsun senin tleefon yurtdışı kayıtlı(ürün kodundan anlayabilirsin)

kasper_sky

Üye
    Konu Sahibi

bu resimde ne diyor,yardım edebilecek bi babayiğit yokmu?
iki tane euro 2 alman black yükledim bu hata geldi. önceki mesajlarımda da telefonumla ilgili bilgiler var yardım edin lütfen bulunduğum ilçede telefondan anlayan yok!

Tamam oldu,türkçe yaptım.Bu mesajın anlamı dosyayı bulamıyor.çözümü ise en son flashlamaya tıklamadan optiondan en alttaki kırmızı dosyayı sil-kaydet ve flasla bukadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt