C6v40 ve oficce sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yucelkaya

Üye
    Konu Sahibi
C6v40 ve oficce sorunu
C6v40 fw ye ofice programını yükleyebilen varmı

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
hocam ofis programından bin kat daha güzel ve verim alabileciğn+ücretsiz olan uygulama var. Picsel smart office uygulaması. Forumda mevcut kur ve dene istersen

yucelkaya

Üye
    Konu Sahibi
onu denedim ama office gibi kullanışlı değil neden office kurulamıyor v40 kurmanın bi yolu varmı yardımcı olursanız çok sevinirim

yucelkaya

Üye
    Konu Sahibi
walla helal olsun o kadar kişi okumuş ve o kadar kişi fw yapıyor ama buna bi çözüm bulunamıyor sizin yaptığınız fw leri ordan burdan kopyalayıp bende yapıyorum fw yapmakla iş bitmiyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
office derken? Açıkça yazarsanız daha mantıklı çözümler sunulabilir. Ofis programı diye binlerce program var hangisini kastettiğinizi anlayamadım :ehe

worry

worry

Üye
sanırım quick officeden bahsediyosn smart office daha başarılı bnce onu dene q. i blursam paylasrm...

----------Eklendi @ 15:42:28 ---------- Yazıldı @ 15:41:16 ----------

quick için c6 demiş

mardok

mardok

Üye
sanırım quick officeden bahsediyosn smart office daha başarılı bnce onu dene q. i blursam paylasrm...

----------Eklendi @ 15:42:28 ---------- Yazıldı @ 15:41:16 ----------

quick için c6 demiş

teşekkürler

worry

worry

Üye
ne demek...

yucelkaya

Üye
    Konu Sahibi
office programını v40 yüklemek istiyorum rofs2 ye atılan office dosyalarını verebilecek bi arkadaş varmı yardımcı olursanız sevinirim ve ya office programının yüklü olduğu v40 versiyonlu bi fw varmı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt