c601 Yazılım Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
c601 Yazılım Güncelleme
arkadaşlar telefonda yazılım güncelleme bölümünde yeni yazılım buluyor onu yüklersem anna ya mı geçiyo bunu öğrenmek istiyorum anna istemiyorum çünkü

slant1111

slant1111

Üye
yükleme arkadaşım gerek yok :oke:

syildirimmm

Üye
evet annaya geçer

colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim o zaman geçmiyim ben .d

asfenerli

asfenerli

Üye
anna nın ne tür bir riski var ki?bizde bileliml..

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
anna nın ne tür bir riski var ki?bizde bileliml..

şarj sorunu ve arada bir kendi kendine reset atıyor güzel kardeşim telefonu aldıgıma pişman oldum yeminle garantiye gönderdim adamlar bişey yapmadan geri göndermiş insan flaş atar eski yazılımı yükler ne bileyim yapar bişeyler

asfenerli

asfenerli

Üye
tüh bende anna'yı yükledim :( keşke yüklemeseymişim ya :(

JustADreamer

JustADreamer

Üye
Anna kullanıyorum . Annadan önce reset sorunum vardı şimdi yok . Şarj hep sorunduu hala sorun yani değil web + oyun + müzik bir gün iyi bile annayla pek alakalı değil :D yani risk falan yok gayet normal .

die4you.

Üye
şarj sorunu ve arada bir kendi kendine reset atıyor güzel kardeşim telefonu aldıgıma pişman oldum yeminle garantiye gönderdim adamlar bişey yapmadan geri göndermiş insan flaş atar eski yazılımı yükler ne bileyim yapar bişeyler
Yüklediğin sürüme sorunlu olanına yanlışlıkla denk gelmiş olabilirsin,zaten dikkat edersen her sürümün bir numarası var.
Bende bile kendi kendine kablosuz ağa bağlanıyor,ne e-mail ne internet sitesi veya kendini yenileyecek wideget bile yok ama bağlanıyor kendi kendine.

duman61

duman61

Üye
bendede symbian anna mevcut ama reset sorunum yok sadece şarj sorunu mevcut inşallah güzel bir güncelleme ile bu sorun gider telefondan memnunum şahsen güzel bir alet :)

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
bendede symbian anna mevcut ama reset sorunum yok sadece şarj sorunu mevcut inşallah güzel bir güncelleme ile bu sorun gider telefondan memnunum şahsen güzel bir alet :)
mesele sadece reset değil ki..istediğin uygulamayı yükleyemedikten sonra ne işe yaradı ki anna..

SilentOne

SilentOne

Üye
ondada haklısın

ali.oren

ali.oren

Üye
Saçmalamayın arkadaşlar anna bence süper. Dik klavyesi, web tarayıcısı yeter. He sorun batarya diyorsanız, onunda çaresi var. Bul a girip ayarlardan yeniden başladığında otom. çalıştır ve şebeke aramayı kapat, Ekran koruyucu saati kapat, widget leri de çevrimdışı yap tamamdır. Bu işlemleri yapınca şarj olayı tamamen değişiyor

colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
Anna kullanıyorum . Annadan önce reset sorunum vardı şimdi yok . Şarj hep sorunduu hala sorun yani değil web + oyun + müzik bir gün iyi bile annayla pek alakalı değil :D yani risk falan yok gayet normal .

Dostum ben bu işlerde acemiyim flashtan falan anlamam yazılım güncelle derim güncellerse telden ordan olur anna kiminde çok sorunlu kiminde sorunsuz aksine eskisinden iyi ama tel yeni benim ondan şuan için kıyamam tele:D risk dediğim olay buzaten oyun + müzik + web le sürekli haşır neşir olursan şarj sorunu illa ki olacaktır belki ilerde güncellerim :) bi de şu sürekli ağa bağlanma sorunu var internete girmesin diye türkcell interneti wap a kaldırdm bu sefer de kablosuz internetten bağlanmaya çalışıyo ve türkcell internet i wap a kaldırdığım için 0.face e de giremiyorum. Kaldırmadığım zaman da 0.face de bile kontör gidiyo hala çözemedim bu sorunu

metyuu

metyuu

Üye
Dostum ben bu işlerde acemiyim flashtan falan anlamam yazılım güncelle derim güncellerse telden ordan olur anna kiminde çok sorunlu kiminde sorunsuz aksine eskisinden iyi ama tel yeni benim ondan şuan için kıyamam tele:D risk dediğim olay buzaten oyun + müzik + web le sürekli haşır neşir olursan şarj sorunu illa ki olacaktır belki ilerde güncellerim :) bi de şu sürekli ağa bağlanma sorunu var internete girmesin diye türkcell interneti wap a kaldırdm bu sefer de kablosuz internetten bağlanmaya çalışıyo ve türkcell internet i wap a kaldırdığım için 0.face e de giremiyorum. Kaldırmadığım zaman da 0.face de bile kontör gidiyo hala çözemedim bu sorunu

widget leri çevrimdışı yaptın mı arkadaşım

• Beğen
Tepkiler: colarap
metyuu

metyuu

Üye
bekleme ekranında seçeneklere tıkla orda widget'lar çvrmdş mdd seçeneği var. onu tıkla muhtemelen ondan bağlanıyordur. yinede anna bu nerde ne hata çıkacağı belli olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: colarap
colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
bekleme ekranında seçeneklere tıkla orda widget'lar çvrmdş mdd seçeneği var. onu tıkla muhtemelen ondan bağlanıyordur. yinede anna bu nerde ne hata çıkacağı belli olmuyor.

bnde widgetler çevrimdışı mdd. değil de mini uygulamalar devredışı var herlde aynı şeydir onlar :) Deniycem ama ondan olduğunu sanmıyorum çünkü ben widgetlerdeki ağ bağlanma widgetini kaldırdım zaten yok ama yine de bi bakıcam bu arada benim sistem anna değil daha aldığım gibi telin yazılımı (=

Üst Alt