colarap
Üye
-
Konu Sahibi
-
peki neden c601 açıklarsanız sevinirim çünkü ben c601 de resetleme sorunu ve bataryanın çok çabuk bitme sorunu olduğunu duydumC6-01 tavsiye ederim.
C6-01 tavsiye ederim.
kardes c6-01 alma pisman olursun o fiyata daha iyi telefonlar var mesela kendi kullandıgım huawei ideos x5.sarjı tam2 gün gidiyo ayrıca android marketden 100000den fazla uygulamayı ücretsiz indirebilirsin 5mp hd camerası var ayrıca dolby mobile ses teklonojısı sayesinde cok temiz hoparlore sahip bu olmazsa galaxy gio al ama asla nokia c6-01 denen telefonu alma
kardes c6-01 alma pisman olursun o fiyata daha iyi telefonlar var mesela kendi kullandıgım huawei ideos x5.sarjı tam2 gün gidiyo ayrıca android marketden 100000den fazla uygulamayı ücretsiz indirebilirsin 5mp hd camerası var ayrıca dolby mobile ses teklonojısı sayesinde cok temiz hoparlore sahip bu olmazsa galaxy gio al ama asla nokia c6-01 denen telefonu alma
Aynen işte bende hiç görmedim daha telefoncularda.Bir de telefonu aldıktan sonra sorun yaşamak istemiyorum 6630 u bu yönden çok seviyorum 4,5 5 senedir kullanıyorum aldığımda 2.el di bi de hala bi sıkıntısı yok ufak tefek sorunlar dışındaya arkadaş ben bu kadar telefoncu gezdim dolaştım bi sürü marka gördüm ama hic ideo x5 görmedim öle markamı olur
Konuma olan ilginizden dolayı çok teşekkür ederim öncelikle.Dostum ideos x5 te düşündüm ama marka olarak pek duymadım ve 2.el piyasası yok diyorlar memnun kalmazsam elimde kalır. Galaxy gio yu da 3 telefoncu da tavsiye etmedi o yüzden soğudum yoksa görünüşü hoşuma gitmişti ve adam nokia ovi mağazasında daha çok uygulama falan var deyince açıkçası c601 e yönelmiştim aslında e5 de olabilir.Bu arada c601 i neden kesinlikle alma diyorsun öğrenebilir miyim bi sorun falan mı yaşadın ?
ya arkadaş ben bu kadar telefoncu gezdim dolaştım bi sürü marka gördüm ama hic ideo x5 görmedim öle markamı olur belkide vardır cinliler spot yapıp satıyolar belkide var hatanın büyüğü koskoca telefon üreticisi nokia dev sektör gibi bi marka ile adam neyi karşılaştırıyo daha bişey demiyorum
bırak nokia 800 liralık piyasaya sürdügü telefonu 600 liraya indiriversip az kar yapıversin hem siz su nokia fanlarıda daha az kazıklanmıs olursunuzbırak bence bu piyasayla ilgilenmeyi.
800 liradan 550 liraya düsürülen bi telefon biraz takdir edin.
C6-01 ile karsılastırılamaz bile bu telefonlar.
C6-01 tavsiye ederim hiçbir sıkıntı yasamazsın.
sen ne anlarsın telefondan peki bana huawei cin malı spotdur diyorsunda su yeni cıkacak olan huawei honor dan daha iyi bir nokia telefon yadda herhangi bir marka modeli söyleya arkadaş ben bu kadar telefoncu gezdim dolaştım bi sürü marka gördüm ama hic ideo x5 görmedim öle markamı olur belkide vardır cinliler spot yapıp satıyolar belkide var hatanın büyüğü koskoca telefon üreticisi nokia dev sektör gibi bi marka ile adam neyi karşılaştırıyo daha bişey demiyorum
hocam sende ne yaptın yaw c6-01ı yerin dibine soktunistediğini alsın sonra içinde kalmasın biz uyaralım tavsiyemizi edelim de...
bırak nokia 800 liralık piyasaya sürdügü telefonu 600 liraya indiriversip az kar yapıversin hem siz su nokia fanlarıda daha az kazıklanmıs olursunuz
----------Eklendi @ 18:55:25 ---------- Yazıldı @ 18:54:22 ----------
sen ne anlarsın telefondan peki bana huawei cin malı spotdur diyorsunda su yeni cıkacak olan huawei honor dan daha iyi bir nokia telefon yadda herhangi bir marka modeli söyle
söyleyemezsin ki zaten en fazla 3 alternatifin var onlarıda sen bilmessin
----------Eklendi @ 18:57:54 ---------- Yazıldı @ 18:55:25 ----------
hocam tamanda bi isan bu kadar mı vurdum duymaz olur tutturmuslar bir c6 sevdası görecez bakalım nolucak
net paketi almadan kablosuz internetle rahat rahat internette gezeyim,face e falan girsin video açsın bi de mesaj istiyorum ama blackberry nin tuşları çok bitişik değil mi bana mı öyle geliyo yoksane için istyorsun telefonu o önemli diyosanki bn fotoğraf vs multimedyayla uğraşıcam diye o zaman gio al en azndan uygulama bolluğu var ama yok ben nette takılcam mesajlasmaya işim var şarjıda uzun gitsin diyorsan blacberry curve al tabikide
alışırsan problem dğl bnde hep byük teller kullandım bi ara e72 kullandım bnde ilk bşta öyle geliyo ama alışınca çok çok hızlı mesaj yazılıyor .. o zaman sana wi fi lı güzel bi model lazım o zaman blacberry alma samsung gio al ... blackberry daha çok iş telefonu yani e72 sınıfındaki bi telefon ama sen multimedya telefonu istiyorsun o saydıklarının içinde en iyisi galaxy gio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?