c601 hoparlör patlaması?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
c601 hoparlör patlaması?
oluşur mu bir arkadasım bu c7 hoparlorleri patlamıyrmuş falan dedi. Doğru mudur aynı şey c601 içn geçerli mi?
Teşekkurler

DustoJniK

DustoJniK

Üye
c7 hoparlörü tabiki patlamaz çünkü ses çıkmıyor zaten öyle aham şaham :)

SilentOne

SilentOne

Üye
c7 de okadr ses yokki nasıl patlasın :)

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
ben de biliyorum ama soyle dusunursek ses db sı yuksek şarklar var ve sesi sona dayadığızda bir zorlama olacaktır. :)
burdan şunu anladık arkadaş haklıymış (:

SilentOne

SilentOne

Üye
:) :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Sadece sesi açarak telefonun hoparlörünü patlatmayı başarabilen varsa yazsın buraya onu tarihe geçirelim:)

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
o zaman yardırmakta sorun yok korkuyorum muzik dinlerken patlar diye açmıyordum. :)

covar

covar

Üye
aynen öyle patlamaz örnek bende nokia 6700 slide vardı hoparlörü kücüktü ama hayvan gibi ses cıkarıyodu patlama bişey olmadı c6-01 var şuan hoparlörü 6700 dan iki kat büyük ama onun kadar sesi cıkmıyo ne yazıkki acaba program varmı ses yükseltmek icin

valent

valent

Üye
Sesi yükseltecek bir program olsa dahi seste çızırtı oluşacaktır normalde aldığınız ses netliğini bozar buda kulağa hiç hoş gelmez.N8 de çok az ses veriyor ama sonuçta kaliteli ve tatmin edici

anılbaran

anılbaran

Üye
hiç belli olmaz o işler

valent

valent

Üye
Ne belli olmaz?

SilentOne

SilentOne

Üye
hakkaten belli olmayn ne

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 de ses ciddi ciddi çok düşük çözüm var mı ? :/

lolaman

lolaman

Üye
Patlama riski olsaydı o kadar pahalı telefona o kadar dandik bir hoparlör koyarlar mı?

valent

valent

Üye
Patlamaz kolay kolay ama ses bozar

eyupcannnn

Üye
bende c6-01 var hoparlörden ses çıkıyo ama patladı galiba şarkıdan çok cızırtı sesi geliyo nerde yaptırabilirim

aslanbaris

aslanbaris

Üye
en iyisi güzel bir kulaklık ve EQ ayarı xD

anadolumm

Üye
drum teacher uygulamasını kurdum telefona ama uygulamanın sesi kısılmıyor çok fazla ses çıkıyor. patlatabilir mi hoparlörü? öyle bi risk varsa silecem uygulamayı

- - - Eklendi - - -

drum teacher uygulamasını kurdum telefona ama uygulamanın sesi kısılmıyor çok fazla ses çıkıyor. patlatabilir mi hoparlörü? öyle bi risk varsa silecem uygulamayı

maniaxteam

Üye
Benim c6-01 patladı ya şimdi ben tarihe mi geçtim huh :D

MaxipmaN

Üye

- - - Eklendi - - -

sil ben hemen silerdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt