C6 yazılımı hakkında bir kaç soru..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
C6 yazılımı hakkında bir kaç soru..?
arkadaşlar çoktandır cfw yüklemeyi düşünüyorum hala kararsızım şimdi şu ekranın aynısını elde edebilirmiyiz?
''Yani facebook widgetinden falan bahsediyorum...''
mesaj ekranı böyle olur mu?

** Bekleme ekranı android gibi 3 sayfalı mı sadece tek sayfa mı bu soruyu çok merak ediyorum???
Son olarak ben c6 yazılımı atarsam oynanmamış (orjinalini) atarım tam olarak ne gibi uyumsuzluklarla karşılaşırım??
Teşekkürler...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
facebook widgeti o şekil olur

mesajlar öyle olmaz

3 evekranı orjinal yazılımda flash ev ekranıyla oluyo ama c6 da 2 ev ekranı var birine bişey koyamıyon diğeri 6 sıra widget alıyo resimdeki bölmeler gibi

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
facebook widgeti o şekil olur

mesajlar öyle olmaz

3 evekranı orjinal yazılımda flash ev ekranıyla oluyo ama c6 da 2 ev ekranı var birine bişey koyamıyon diğeri 6 sıra widget alıyo resimdeki bölmeler gibi

yani 2ekranvar ve birine widget koyuluyo biri bos mu kalıyo Son olarak ben c6 yazılımı atarsam
oynanmamış (orjinalini) atarım tam olarak ne
gibi uyumsuzluklarla karşılaşırım??

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
c6 yazılımını direk atarsan başını ağırtır fakat sorunları giderilmiş c6lar var onları at ùzerinde modlama yapılmamış sadece sorunları giderilmiş

----------Eklendi @ 09:47:26 ---------- Yazıldı @ 09:45:50 ----------

ve boş ev ekranına modlama yaparak profil widgeti koyulabilir

----------Eklendi @ 09:49:14 ---------- Yazıldı @ 09:47:26 ----------

profil widgeti şu en üstteki saat tarih ve tercihin olduğu widget

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
c6 yazılımını direk atarsan başını ağırtır fakat sorunları giderilmiş c6lar var onları at ùzerinde modlama yapılmamış sadece sorunları giderilmiş

----------Eklendi @ 09:47:26 ---------- Yazıldı @ 09:45:50 ----------

ve boş ev ekranına modlama yaparak profil widgeti koyulabilir

----------Eklendi @ 09:49:14 ---------- Yazıldı @ 09:47:26 ----------

profil widgeti şu en üstteki saat tarih ve tercihin olduğu widget

E boş ev ekranı ne diye var kullanılmıyorsa mod lama yapılmadan? Peki bu sorunsuz c6 yazılımı atsak değer mi ki cihazı garanti dışı biraktigimiza?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

E boş ev ekranı ne diye var kullanılmıyorsa mod lama yapılmadan? Peki bu sorunsuz c6 yazılımı atsak değer mi ki cihazı garanti dışı biraktigimiza?

o boş ev ekranını silemiyoruz da ondan :oke: bence değer hem cfw yükledikten sonra eski orjinal yazılıma geri dönebiliyosun :oke:

dready112

dready112

Üye
Cfw'li bile olsa garanti telefonunu alabiliyor kimi zaman :) kaldı ki tekrar orijinal fw ye dönebiliyorsun. Ama oynanmamış bi c6 cfw atmaya değmez bence. Atacaksan düzgün bi cfw bulup at derim :)

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
Cfw'li bile olsa garanti telefonunu alabiliyor kimi zaman :) kaldı ki tekrar orijinal fw ye dönebiliyorsun. Ama oynanmamış bi c6 cfw atmaya değmez bence. Atacaksan düzgün bi cfw bulup at derim :)
bende onun için orjinal ellenmemiş istemiştim işte ama arkadaşlar öyle diyosa yapcak bişiy yok :bilmm

----------Eklendi @ 23:05:53 ---------- Yazıldı @ 23:04:05 ----------

o boş ev ekranını silemiyoruz da ondan :oke: bence değer hem cfw yükledikten sonra eski orjinal yazılıma geri dönebiliyosun :oke:
hmm peki anladım e bu 2. ekran c6larda da boş mu duruyo onlarda çıkmıyo mu?.... acaba yüklesem mi bilemiyorum yaf

----------Eklendi @ 23:06:33 ---------- Yazıldı @ 23:05:53 ----------

ya şu nokia şunu güncelleme olarak getirse bizde rahat etsek ne iyi olcak ya :off:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
saat widgeti vardı sanırım :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt