C6 v40 kullananlar bi bakabilirmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
C6 v40 kullananlar bi bakabilirmi ?
Arkadaşlar merhaba. C6 v40 yükledim kullanıyorum fakat kamerada netleme özelliği kayboldu. V20 de bu sorun yoktu. Bunla ilgili bi mod varmı yada sizde böyle bi sorun varmı ?

Dostum bu sorun var ama fixlerler n97 C6v40 kulanıyorum 5 mp kamerada 3 mp gözüküyor

--Usta--

Üye
vallaha ben az önce yükledim v40 ı ama beni pek etkilemedi..aslında hiçde umduğum gibi olmadı bu v40..herneyse bende kendi v20 fw mi geri yükledim..v40 da sorunlar bitmez arkadaş yok fix yok mod yok..yakında kafayı mayıyiyecez bu işler yüzünden yav neyse zaten 1 ay içinde 5800 ımı satıp samsung galaksy S vey Wawe 2 almayı düşünüyorum..en sonunda kurtulcam bu FW işlerinden

haklısın kardeşim fw işinin sonu gelmez ben de htc wildfire veya çıktığında sony ericsson urushi almayı düşünüyorum kurtulucaksın fw işinden

--Usta--

Üye
haklısın kardeşim fw işinin sonu gelmez ben de htc wildfire veya çıktığında sony ericsson urushi almayı düşünüyorum kurtulucaksın fw işinden

kesinlikle dostum ya benim sony ericson ile pek bi ilgim yok ama HTC Wildfire benimde çok hoşuma gidiyor

N9 bekliyorum merakla nokia n9 andorid destekli olcakmış off 3 ü bir arada

malesef android değil meego olacak n9 yoksa kesin n9 alırdım meego'da uygulama denilen şey yok nerdeyse

3 ü bir arada dedim bende tüm uygulamaları kaldırabilecek hayırlısı bakalım

bnde n9 u bekliyrum su megoo neymiş görek s40 s60 s90 kullamdım bimeamo yadamegoo kullanam

bluee_06

Üye
bende c6 kullanıyorum v40 yükledim ama netleme özelliği hala aynı saglam yani çalışıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...