Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6 v40 kullananlar bi bakabilirmi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersin Oktay
Üye
Konu Sahibi
C6 v40 kullananlar bi bakabilirmi ?
Arkadaşlar merhaba. C6 v40 yükledim kullanıyorum fakat kamerada netleme özelliği kayboldu. V20 de bu sorun yoktu. Bunla ilgili bi mod varmı yada sizde böyle bi sorun varmı ?
sanane1438
Üye
Dostum bu sorun var ama fixlerler n97 C6v40 kulanıyorum 5 mp kamerada 3 mp gözüküyor
--Usta--
Üye
vallaha ben az önce yükledim v40 ı ama beni pek etkilemedi..aslında hiçde umduğum gibi olmadı bu v40..herneyse bende kendi v20 fw mi geri yükledim..v40 da sorunlar bitmez arkadaş yok fix yok mod yok..yakında kafayı mayıyiyecez bu işler yüzünden yav neyse zaten 1 ay içinde 5800 ımı satıp samsung galaksy S vey Wawe 2 almayı düşünüyorum..en sonunda kurtulcam bu FW işlerinden
vallaha ben az önce yükledim v40 ı ama beni pek etkilemedi..aslında hiçde umduğum gibi olmadı bu v40..herneyse bende kendi v20 fw mi geri yükledim..v40 da sorunlar bitmez arkadaş yok fix yok mod yok..yakında kafayı mayıyiyecez bu işler yüzünden yav neyse zaten 1 ay içinde 5800 ımı satıp samsung galaksy S vey Wawe 2 almayı düşünüyorum..en sonunda kurtulcam bu FW işlerinden