C6 v40 kullananlar bi bakabilirmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
    Konu Sahibi
C6 v40 kullananlar bi bakabilirmi ?
Arkadaşlar merhaba. C6 v40 yükledim kullanıyorum fakat kamerada netleme özelliği kayboldu. V20 de bu sorun yoktu. Bunla ilgili bi mod varmı yada sizde böyle bi sorun varmı ?

sanane1438

Üye
Dostum bu sorun var ama fixlerler n97 C6v40 kulanıyorum 5 mp kamerada 3 mp gözüküyor

--Usta--

--Usta--

Üye
vallaha ben az önce yükledim v40 ı ama beni pek etkilemedi..aslında hiçde umduğum gibi olmadı bu v40..herneyse bende kendi v20 fw mi geri yükledim..v40 da sorunlar bitmez arkadaş :d::d: yok fix yok mod yok..yakında kafayı mayıyiyecez bu işler yüzünden yav :d::d: neyse zaten 1 ay içinde 5800 ımı satıp samsung galaksy S vey Wawe 2 almayı düşünüyorum..en sonunda kurtulcam bu FW işlerinden :naughty::naughty:

-starkiller-

-starkiller-

Üye
vallaha ben az önce yükledim v40 ı ama beni pek etkilemedi..aslında hiçde umduğum gibi olmadı bu v40..herneyse bende kendi v20 fw mi geri yükledim..v40 da sorunlar bitmez arkadaş :d::d: yok fix yok mod yok..yakında kafayı mayıyiyecez bu işler yüzünden yav :d::d: neyse zaten 1 ay içinde 5800 ımı satıp samsung galaksy S vey Wawe 2 almayı düşünüyorum..en sonunda kurtulcam bu FW işlerinden :naughty::naughty:
haklısın kardeşim :evet: fw işinin sonu gelmez ben de htc wildfire veya çıktığında sony ericsson urushi almayı düşünüyorum kurtulucaksın fw işinden :oke:

--Usta--

--Usta--

Üye
haklısın kardeşim :evet: fw işinin sonu gelmez ben de htc wildfire veya çıktığında sony ericsson urushi almayı düşünüyorum kurtulucaksın fw işinden :oke:

kesinlikle dostum :oke:ya benim sony ericson ile pek bi ilgim yok ama HTC Wildfire benimde çok hoşuma gidiyor :oke:

-starkiller-

-starkiller-

Üye

kesinlikle dostum :oke:ya benim sony ericson ile pek bi ilgim yok ama HTC Wildfire benimde çok hoşuma gidiyor :oke:
birde s modeli çıkarmışlar daha da hoşlaşmış :) sony ericsson urushi'ye bak 3,2 inç ekran 854x480 piksel :yuru

sanane1438

Üye
N9 bekliyorum merakla nokia n9 andorid destekli olcakmış off 3 ü bir arada

-starkiller-

-starkiller-

Üye
malesef android değil meego olacak n9 :( yoksa kesin n9 alırdım meego'da uygulama denilen şey yok nerdeyse

sanane1438

Üye
3 ü bir arada dedim bende tüm uygulamaları kaldırabilecek hayırlısı bakalım

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde n9 u bekliyrum su megoo neymiş görek s40 s60 s90 kullamdım bimeamo yadamegoo kullanam

bluee_06

Üye
bende c6 kullanıyorum v40 yükledim ama netleme özelliği hala aynı saglam yani çalışıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt