C6 sorunlarına çözùm v21 ve ya direk v22 deymıs :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
C6 sorunlarına çözùm v21 ve ya direk v22 deymıs :(
Kvk ya gittım. Sorunları anlattım. Yeni versiyonu beklemekten başka çözüm yok dediler.

ftsrn123

ftsrn123

Üye
ne sorunun varki ?

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
Facebook wijget. Wındowslive messenger. Java bileşeni. Kamera kullanılıyor hatası resmi hemen silmek isteyınce

ftsrn123

ftsrn123

Üye
Facebook wijget. Wındowslive messenger. Java bileşeni. Kamera kullanılıyor hatası resmi hemen silmek isteyınce

bnde kamera kullanıyor hatası versede resmi siliyor ? bi sorun gibi durmadı gözümde çok :D java destek sorununun çözümü zaten varda sitede java beta yı yüklemek..

messenger için nimbuz ;) :D

facebook ise malesef yok :D

tabiki haklsın bu arada nokia bu hataların hepsini düzeltmek zorunda ama demek istedğim dert edip büyütcek bişey yok bnce :D yeni güncellemeyle bir çok yenilik gelcek diyorlar forumda bir ara konuşuldu belki bekledğimze değer ;) :D:oke:

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
O java yı şuan bende kullanıym. Ama yama istemyrm. Sistemdn çözulsn. Nimbuzz, ebuddy , google talk ve skype war . Ama windows istyrm

gofrettin76

gofrettin76

Üye
bendede fotografları kırıyor,albüm yapıyorum klasör bozuluyo içi bpş cıkıyo,messenger yok ,bazı sorunları var ne zaman düzeltebilecegiz kimbilir

--------------- Ekleme ---------------

hic memnun deilim bende,fotoları kırıyo,albüm yapıyorum klasörü bozuyo içi boş cıkıyo,restart atıyo,messenger yok vs napıcaz bilmiyorum

-efşan

-efşan

Üye
arkadaşlar telefonunuza hackli fw atsanız? çoğu sorun yok oluyor zaten bende hackli fw kullanıyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
şimdilik haclı fw sorunu çözebilir

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
Pc"m yok " yapamam

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
konuyu kapatmak ve silmek istiyorum yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt