jatvalca
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dostum sana hava atan adamla hala arkadaşsan o senin sorunun. Ayrıca I4 c6yı her türlü ezer
ben c6-01'le xperia arc s'i ezdimbizim sınıfta vardı bir çocukta konu telefondan açıldı takoz gibi falan dedi benim telefonum ondan iki tane alır dedi şaka yaparak öylede 1400'e almıştı. Ama sonuçta maxicepte takılan insanız buna ev ekranlarımı gösterdim prolarımı gösterdim sonra youtubeden birşey açılacaktı bu videoyu bulana kadar ben fasttubeden buldum açtım hd hemde o daha arıyorduki videoyu izledik bitti çocuk resmen sustu kaldı ya bırak dediler o kadar para vermişsin ama çocuk resmen c6'yı iphone 5 yapmış falan dediler o hala video arıyordu kullanmayı bildikten sonra sorun yok adam iphone alıyor almasına ama senin arkadaşının yaptığı gibi hava atmak için adama jailbreak diyorsun o ne yeniliyomu diyor ama iphone kullanıyor kullansa nolur
Zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor paso. Adam alın teriyle para kazanmıştır gidip 2000 liralık tel almıştır Allah daha çok versin derim ama baba parasıyla hava atanla arkadaş olmam olanada saygı duymam
belli ki arkadaşların ellerindekileri kullanmayı bilmiyorlar. Ve, eğer Asphalt oynarken karşılaştırma yapsaydınız iPhone'un çok daha iyi grafiğe vs sahip olduğunu görürdünüz.
bence de symbianın rahatlığı hiçbir yerde yok.
Zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor paso. Adam alın teriyle para kazanmıştır gidip 2000 liralık tel almıştır Allah daha çok versin derim ama baba parasıyla hava atanla arkadaş olmam olanada saygı duymam
kasması hariç hiçbirşeyinden şikayetçi olmadığım telefon;C6-01
orası öyle de burda dile getirilmek istenen şey neden kullanmayı bilmeyen adam bu telefonları alıyor tamam zengindir almıştır ama kullanmayı bilmeyen adam neden başkalarına sadece fazla para verdi diye hava atmaya çalışıyor veya çalışamıyorkendi parasıyla rezil olmak gibi birşey bu.
Kardeşim sen o telefonu çalışıp almadın sonuçta 650 700 lira verdin. Hani kimisinin bütçesi iyidir kimisinin değildir. Ama Sırf baba parası ile telefon alıyor diye kimseyi yargılayamazsin. Senin de sonuçta 100 liralık 50 liralık bi telefon alabiliten de vardı. Ama bunu aldın. Kimisi için bu para da zor kazanilabilir. Havasını da atabilir. Bence çok abartı bi durum değil. Ha olaya gelince, senin onları bu olayda ezmenin tek sebebi çocukların telefon kullanmayı bilmemesidir. Yoksa i4 c6yi 8e 10a katlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?