21sacraments
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler C6 ile ilgili çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz.
benim en kıl olduğum mesele,galeride resimlerin arasında çıkan diğer programların ikonları ve şarkıların arasında çıkan zil sesleri ve melodiler.asıl bunlara çare lazım.
zaten çözümü var arkadaşım benim modifiyeli firmwaremde sadece e:music klasorunu tarar başka klasrleri taramaz
modlu fw istemiyorum,sadece müzikleri e: Music esimleri e: images ten alsın başka bişey istemem.Bu konuda yardımcı olabilirmisin. ?
teşekkürler çok sinir oluyordum yeşil ışığa. C6 fwsi ile tek bi sorunum kaldı oda opera mobile'ın surekli kapanması. Giriyorum 5dk sonra kendlğnden kapanıyo. Buda cozulurse super bi fw olucak.
benim en kıl olduğum mesele,galeride resimlerin arasında çıkan diğer programların ikonları ve şarkıların arasında çıkan zil sesleri ve melodiler.asıl bunlara çare lazım.
Basit bi işlem ama bence gereksiz yani,yanacaksa yansınçok teşekkürler, gerçekten harika paylaşımlarınız var, tebrik ediyorum. bu ikisini modifiyeye nasıl entegre edebiliriz, sizin veya başka arkadaşların bilgisi varsa yazabilirlermi?
çok teşekkürler, gerçekten harika paylaşımlarınız var, tebrik ediyorum. bu ikisini modifiyeye nasıl entegre edebiliriz, sizin veya başka arkadaşların bilgisi varsa yazabilirlermi?
Basit bi işlem ama bence gereksiz yani,yanacaksa yansınyangına körükle gidilmez
hackleyeceksin o olacakYAW iyide bende c6 kullanıyorum hacklı değil orj sürüm bende pc suiteden bagladım teli crivate diye bi dosya yok nolcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?