c6 cfw atan abiler bi bakabilirler mi? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
c6 cfw atan abiler bi bakabilirler mi? :)
panpalar veya abiler bende cfw atmaya karar verdim.aslında eskidende cfw atmışlıgım var,ama çok eskiden :ehe yani bi 6 aydır falan cfw atmadım telefonuma.şu anda orjinal haliyle kullanıyorum.şimdi sizden istedigim yardıma gelirsek ben eskiden xp kullanıyordum,takıyordum telin yanında gelen cdyi herşeyi yüklüyordum yetiyordu hatta artıyordu bile :D şimdi neler yüklemem gerekiyor detaylıca yazarsanız sevinirim.az önce jafı kurmaya çalıştım(windows 7 32 bit ultimate kullanıyorum)setupun üzerine tıklayıp sp 3 uyumluluk modunda çalıştır dedim,sonra iki tıkla kurmaya başladım,kurarken hiç hata vermedi sadece windows bu drivere güvenmiyor gibi birşey dedi(böyle 3-5 kez çıktı hepsine evet dedim.ama error yazmadı sadece güvenemiyor gibi Türkçe birşeyler yazdı),bende tamam dedim,bunun haricinde bir hata vermedi.navifirmden indirdigim dosyaları program files nokianın içine salladım,jaf dosyaları gördü.peki böyle birşeyi neden yaptın ve uzun uzun yazdın derseniz,ben pc suite veya ovi suite kursam sürücüler için yeterli olur mu? yani cfw dosyaları,jaf ve ovi suite/pc suite 3lüsünü kursam yeterli olur mu?bende ovi suite yok pc suite var,aynı işi görür mü? c6 yazılımı biraz daha farklı atılıyor galiba,ben use ini kullanarak blackstar,samsung widget fw,orjinalin hacklisi fw atmıştım.use ini kullanarak c6 cfwsi atabilir miyim,atarsam telefon kesin açılır mı? birde son olarak c6 cfwsi attım diyelim orjinale dönmek istedigimde use ini kullanarak mı atacagım?yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...:)

suana06

suana06

Üye
kardesim öncelikle ovi kesin lağzm ::)

adım adım anlatacak olursam

1. olarak hard format at
2.olarak hafıza kartını biçimlendir (yedeklerini almayı unutma)
3. olarak 1 kez telefonu aç
4. usb kablasunu tak pc suite seç
5.olarak kapat ve birdaha biçimlendir hafıza kartını
sonrasını buradan halledersn : http://www.maxicep.com/modifikasyon...kasyon-islemi-nasil-yapilir-video-476355.html

ha bu arada birde jafı yönetici olarak baslat sp3 de uyumluluk yap

orjinal nafirmden indir önce onlar cok lazm olcak..

sorun olursa msj at

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
kardesim öncelikle ovi kesin lağzm ::)

adım adım anlatacak olursam

1. olarak hard format at
2.olarak hafıza kartını biçimlendir (yedeklerini almayı unutma)
3. olarak 1 kez telefonu aç
4. usb kablasunu tak pc suite seç
5.olarak kapat ve birdaha biçimlendir hafıza kartını
sonrasını buradan halledersn : http://www.maxicep.com/modifikasyon...kasyon-islemi-nasil-yapilir-video-476355.html

ha bu arada birde jafı yönetici olarak baslat sp3 de uyumluluk yap

orjinal nafirmden indir önce onlar cok lazm olcak..

sorun olursa msj at
biliyorum kardeşim daha önce de cfw attıgımı söyledim.ovi suite illa gerekir mi? pc suite olmaz mı?kota sıkıntım var da.birde ben ilk önce kartı yedekleyip biçimlendiriyorum,sonra formatı çakıp flaşlıyorum.sen formattan sonra bi daha açıp tekrar biçmlendir dedin,bunu neden yapacagız ki? yardımın için teşekkür ederim

PureFood

PureFood

Üye
Panpa bak, ovi suite ve pc suite yükle. Pc suitede tüm driverlar oluyor ama bende ovi suite de vardı.
2sini yükledin, sonra jafı kur, bende de o güvenilmiyor dedi bende de dedi, tamam devam salla. kurdun. sağ tıkla jafı yönetici olarak çalıştır. ben xp uyumluluk modu yapmadım. sonra açıldı jaf yönetici olarak. use ini her cfw de yazmıyor benim yuklediğimde diyodu prog.files/nokia/phoenix/products/rm-356 diye sırayla klasör aç indirdiklerini oraya yapıştır. Tamam yaptım sonra ppm ape variant falan dokunmadım direk use ini dedim bir anda 3 yeşil ışık yandı. sonra mcu ya bastım hafif kastı, telefon seçme ekranı geldi ordan da 5800 buldum, flash dedim oldu bitti.

inş yaparsın ya yap kurtul ama

----------Eklendi @ 23:18:37 ---------- Yazıldı @ 23:15:49 ----------

Ha önce, hafıza kartını pc ye yedekle, sonra biçimlendir telefondan.
flash atarken çıkarmana gerek yok kalsın, flashtan önce hard formata da gerek yok.

ama flashtan sonra açılsın telefon sök usb yi açıldı tamam, kapat.

hard format atıcaksın işte o zaman, açıldı, ülke soruyor sana, o zaman tamamdır bitti bu kadar en fazla yarım saat alcak o da heyecandan yavaş yavaş yapmandan.

----------Eklendi @ 23:20:39 ---------- Yazıldı @ 23:18:37 ----------

kota derdin varsa bi arkadaşından rica et. çok değil 98 mb galiba ovi suite.

valla sana yakın olsam verirdim flash bellekle ama uzaksın :bilmm

----------Eklendi @ 23:22:03 ---------- Yazıldı @ 23:20:39 ----------

ha bide çok kasıntı yapmışın yahu, bırak şu kasıntıyı olcak ama abartma azcık tecruben de var hem atmışın, zor değil ben bile diyodum ne anlarım bu işten aman sakat şeyler derdim de 2 tane cfw attım 1 haftada.

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
Panpa bak, ovi suite ve pc suite yükle. Pc suitede tüm driverlar oluyor ama bende ovi suite de vardı.
2sini yükledin, sonra jafı kur, bende de o güvenilmiyor dedi bende de dedi, tamam devam salla. kurdun. sağ tıkla jafı yönetici olarak çalıştır. ben xp uyumluluk modu yapmadım. sonra açıldı jaf yönetici olarak. use ini her cfw de yazmıyor benim yuklediğimde diyodu prog.files/nokia/phoenix/products/rm-356 diye sırayla klasör aç indirdiklerini oraya yapıştır. Tamam yaptım sonra ppm ape variant falan dokunmadım direk use ini dedim bir anda 3 yeşil ışık yandı. sonra mcu ya bastım hafif kastı, telefon seçme ekranı geldi ordan da 5800 buldum, flash dedim oldu bitti.

inş yaparsın ya yap kurtul ama

----------Eklendi @ 23:18:37 ---------- Yazıldı @ 23:15:49 ----------

Ha önce, hafıza kartını pc ye yedekle, sonra biçimlendir telefondan.
flash atarken çıkarmana gerek yok kalsın, flashtan önce hard formata da gerek yok.

ama flashtan sonra açılsın telefon sök usb yi açıldı tamam, kapat.

hard format atıcaksın işte o zaman, açıldı, ülke soruyor sana, o zaman tamamdır bitti bu kadar en fazla yarım saat alcak o da heyecandan yavaş yavaş yapmandan.

----------Eklendi @ 23:20:39 ---------- Yazıldı @ 23:18:37 ----------

kota derdin varsa bi arkadaşından rica et. çok değil 98 mb galiba ovi suite.

valla sana yakın olsam verirdim flash bellekle ama uzaksın :bilmm

----------Eklendi @ 23:22:03 ---------- Yazıldı @ 23:20:39 ----------

ha bide çok kasıntı yapmışın yahu, bırak şu kasıntıyı olcak ama abartma azcık tecruben de var hem atmışın, zor değil ben bile diyodum ne anlarım bu işten aman sakat şeyler derdim de 2 tane cfw attım 1 haftada.
sagol.senin attıgın şuydu demi:http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-menu-sorunsuz-mukemmel-stabilite-509852.html
bende bunu atmayı düşünüyorum.genelde sade cfwler attım,yine sade bir c6 cfwsi düşünmüştüm.neyse ovi suiteyi ve cfwyi internet kafeden indirecem,bir deneyecem :D

PureFood

PureFood

Üye
Önemli değil evet o yükle bakalım.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
abiler sagolun.az önce eski indirdigim cfwlerden birisini deneme amaçlı flaşlıyım dedim oldu.samsung widget ev ekranlı n8 ikonlu bir fw.ben ovi suite kurmadım daha farklı bir yoldan gittim.telefonun driver cdsini taktım cdnin içine girdim biraz kurcaladım ovi suite gördüm ama 40 mbttı ve klasör halindeydi.kopyaladım ve içinde 5 tane şey verdı ben nokia cable driver ile pccs diye 2 tanesini (exe dosyası) herhalde bunlar sürücüler deyip aldım.sonra bunları kurdum üstüne pc suite indirmiştim onu kurdum ve en son jafı kurdum kurarken driver degiştirilsin mi gibi ingilizce bir soru çıktı hayır dedim.(daha eski driver oldugu için)kuruldu.cfwyi klasöre attım ve ilk denememde direk flaşladı.şimdi nedense korktum birde eskiden kullandıgım için begenmeyip orjinali flaşladım :D ama çok kolaymış bunu da ögrendim.430 mblık bir setle herşeyi hallettim(cfw ve orjinal fw de dahil)
----------Eklendi @ 11:42:53 ---------- Yazıldı @ 11:38:35 ----------
bu arada ben demin jafı açtım bb5 e tıkladım offline mod dedim sonra dead pho-manual flaş-normal mode-factory set işaretledim crt 308 tikini kaldırdım flaşladım aynı şekil bu c6 cfwsini atabilir miyim?

PureFood

PureFood

Üye
Attın mı ?

PureFood

PureFood

Üye
Sorun yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt