C6 aldım başıma gelemeyen kalmadı tek bendemi böyle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nefret123456

Üye
    Konu Sahibi
C6 aldım başıma gelemeyen kalmadı tek bendemi böyle
arkadaşlar telefon siyah bataryayı tutan kapak oynuyor aldıgımda sordum bırsey olmaz dedıler tek bendemı boyle sonra ekran yukarı assa azcık oynuyor ve ahızenın bulundugu yer zor ıtılıyor aşşagısı çok kolay telefonu vitrinden verdiler o yüzden mi ?

bide c6 için silikon kılıf yokmu

Durman:D

Üye
maynak nerden buldun alirken adam kontrol eder :P:ehe

nefret123456

Üye
    Konu Sahibi
ettım ıste ne bılıyım sımdı fark ettım telefonu degıstırmezler dımı turkcel bayıden aldım :S:S:S c6 kullanan bırı yardım etsın şarzı tutan kapak oynuyormu bıde kızak kapalı iken oynuyormu azcık ?

--------------- Ekleme ---------------

yardım edin arkadaşlar

AD2008

Üye
eğer bahsettiğin şey minimal oynamalarsa (1 milimetre'nin çok altında oynamalarsa) normal. ama 1 milimetreden fazla bir oynama varsa önce aldığın yere götür fatura fişiyle birlikte kabul etmezlerse kvk genpa başarı'nın sitelerine girip telefonunun hangi firma tarafından garanti altına alındığını bul ve oraya götür durumunu bildir. ayrıca aynı zamanda ticari mahkemelerde dava açarak satıcı firmanın yasal olarak ceza almasını da sağlayabilirsin. ben de ilk aldığımda korkmuştum bu telefon kullanılmış mı diye fakat başka bir bayii'de tekrar bakınca (kutusu yeni açılmış telefon'a) bende bir sıkıntı olmadığını gördüm. geçmiş olsun şimdiden.

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Ben C6 kullanıcısyım arkadaşım, arka kapakta 1mm yi geçmeyen bir oynama var, normal ama daha fazlaysa bir sorun vardır. Onun dışında hiçbir şekilde sürtünmeler vs normal değil, tavsiyem servise götür. Silikon kızaklı olduğu için kullanışlı olmaz. Bence bu çekmeli deri kılıflardan alın bir tane, ben telefonu alırken almıştım ama kullanmıyorum, kılıf kullanmauyı sevmiyorum da :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt