estami
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBuyur kardeşim bir de sende test et bakalım sorun var mı?
Test sonuçlarını gün içinde yazarsanız bende akşam deneyebilirim olumlu ise artık biryerde sabit kalmak istiyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBuyur kardeşim bir de sende test et bakalım sorun var mı?
Test sonuçlarını gün içinde yazarsanız bende akşam deneyebilirim olumlu ise artık biryerde sabit kalmak istiyorum.
2 gündür kullanıyorum dostum hiç bir sorun göremedim artık format atmaktan BIKTIM tam istediğim bir fw oldu gereksiz uygulamalar yok zaten otamatik yükleme programı ile isteyen Autoİnstaller ile hızlı yüklemede yapabilir.
Auto İnstaller programı ile otamatik yükleme yaptığım programlar işinize yarayabilir isteyen olursa bunuda yüklerim.
N97 widget yazan bildirimler eklentisi.
teşekkürler, indiriyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBuyur kardeşim bir de sende test et bakalım sorun var mı?
Üstadım çoğu bende var ama bende olmayanlarda var zahmet olmayacaksa onlarıda eklermisin lütfen istifade edelim sayende ..Alakan için teşekkürler..

Bazı uygulamaları kaldırdım arkadaşlar telefon baya hızlandı hemde baya denemelerim devam ediyor.
Açılış Boş C hafızası 79.9MB
İlk Açılış Boş Ram: 59.32 MB BOŞ (Eğer Menü uygulamasınıda sonlandırırsak boş ram 61.46)
Oldukça hızlı denemelere devam
Örnek ;
1.Drawing kaldırıldı
2.Chat kaldırıldı
3.Adobe Reader kaldırıldı
4.My Nokia Kaldırıldı
5.Podcasting kaldırıldı
6.Settings wizard kaldırıldı
7.About Nokia kaldırıldı
8. Ovi Music Store kaldırıldı.

arkadaşım o sayfayı takip et, megalomaniax kardeş o sayfada şarj problemi giderilmiş sürümü verecek, epeyce uğraşmış kendisi. onu bekliyoruz, bugün bitireceğini söylemişti.