C6 5800 XpressMusic Profesyonel Edition v2 Farkı Yaşayın...[Kusursuzdur 3 gün boyunca test edildi]

Sponsorlu Bağlantılar

medjai001

medjai001

Üye
sormak istedigim telefonda kullandıgın productcode orjinal mi yoksa degiştirdin mş

StRonK

StRonK

Üye
    Konu Sahibi
tam olarak hatırmaıorum ne desem yalan olur :P

--------------- Ekleme ---------------

alternatif olarak rapidshare eklenmiştir. bu arada productcode değişmedim

webersin

webersin

Üye
Sorunsuz yükleme yaptı test ediyorum bakalım nasılmış eline sağlık :)

Hocam hız olarak güzel ram kullanımı iyi fakat orjinal fontu koruysaydın bide açılışta StRonK adlı yaptığın çalışma vardı ona gerek yok 1 tane daha fw çıkartıp orjinallerini koruyup açılış ekranını sade tutarsan sevinirim.

Oyunlardaki flash oyun var crazy ile başlayan onu kaldırırsan iyi olur şuanda bakıyorum kurcalıyorum kotukoylu hocamızın fw gibi ama hız olarak çok iyi olmuş eline sağlık 1 fw daha bekliyorum :)

discoinferno

Üye
güzel çalışmaya benziyor eline sağlık

baba3232

baba3232

Üye
StRonK kardeşim güzel çalışma olmuş tebrikler.Msn verebilirmisin bende modifiye ediyorum takıldığım hususlar var yardımcı olurmusun bir kaç arkadaş vardı burda ama onlarda açmıyorlar msn.

StRonK

StRonK

Üye
    Konu Sahibi
Webersin arkadasim test edipde yazdigin icin cok tesekkur ederim artik akillarda soru isaretleri kalmamistir umarım en kisa zamanda isteklerini yerine getiricem x)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
menü'den bi görüntü koysaydın.

StRonK

StRonK

Üye
    Konu Sahibi
Menuyu cekipkoymadim dahacok icerik onemli oldugundam icerik ekledimama menudende bi ss eklerim.Arkadaslar buaksam knuyla pek ilgilenemicem yarn bayram bu aksam eglencem braz ama istekleri en kisa sure icerisnde dgerlendircem

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
bir telefonda olması gereken istenen şeyler adam gibi nokıa ya uyan bir tema herkesin gözüne güzel görünmesi gerekir ve de hızı tabi gereksiz temaları çıkarman iyi olmuş fakat biraz daha düzenlemen gerekiyor...ram prg,facebook prg,fener prg,youtube prg ,blutut programlarını yüklemen daha dogru olcaktır yani ben fw yapmayı bilsem en gerekli şeylerle bir fw yaparım çünkü bazı fwlerde temalar fazla oluyor ama bunları kim kullanıyor ki asıl kendi teması olsa çok daha iyi durur vede yeni widgetleri eklesen yani bunlar gerekli şeyler bence arkadaşım sen daha iyi bir fw yapabilirsin tek sorun burda sen kendine göre yapmışsın fw yi bize yapmanı istiyorum teşekkürler... ;=)

webersin

webersin

Üye
Fw gerçekten çok başarılı hocam eline sağlık tekrar yeni fw bekliyorum ram kullanımı ve hız gerçekten çok başarılı. Şarj kullanım süresinin azda olsa iyileşeceğine inanıyorum senin bu yaptığın fw'de.

Yeni fw orjinelleri koruyup (Font, Açılış güzel sadece nickinle alakalı resim çıkıyo o yüzden biraz geç açılır gibi) başka birşey yapma bide oyunlardaki sadece o flash oyun kaldırman yeterli onun haricinde herşey mükemell.

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
fw yükledim pin kodu ve saat ayarlama bölümünde rakamlar görünmüyordu sadece bendemi var acaba yoksa genel bi hatamı

webersin

webersin

Üye
fw yükledim pin kodu ve saat ayarlama bölümünde rakamlar görünmüyordu sadece bendemi var acaba yoksa genel bi hatamı

Yazı fontundan kaynaklanıyor malesef hocam orjinal fontu yüklrsen sorun kalmaz.

Orjinal Yazı tipi... hafıza kartınız > resource klasörünü açın. Bu klasörde “Fonts” adlı bir alt klasör oluşturun sonra aşağıdaki fontları Fonts klasörüne at hocam telefonu yeniden başlat yeterli :naughty:

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
teşekkür ederim sağolasın

StRonK

StRonK

Üye
    Konu Sahibi
webersin adlı arkadaşın isteği üzerine yeni fw 1. msja eklenmiştir.

ortioktay

ortioktay

Üye
şimdi yükledim hızı iyi inşallah batarya sorunu bira düzelir tema pek hoşuma gitmedi onun cözümü kolay zaten ellerinize sağlık

MetHew

MetHew

Üye
slm beyler size bir konuda danışmak istiyorum benim şuan 5800 XM var orjinal firmware yüklü v51.0.006 v14 ben bu telefonu modifikasyon yapmak istiyorum C6Fw gibi ama acaba modifikasyonu yaptıktan sonra begenmedigim takdirde acaba eski firmwareye yani orjinal v51 e dönebilir miyim kimileri hayır kimileri evet diyor bende kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim

ortioktay

ortioktay

Üye
aynen dönebilirsin bir sıkıntı olmaz rahat ol..

batarya ölü bende v51 gecicem sanırım dün saat 20.00 da şar ettim öğlen 12 de tek tiş kaldı 24 saat dolmuyo bile

matrixugur

matrixugur

Üye
ya hacli oluyor demi bu arada istediğimiz programı yükleyebiliyoruz :)

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
'Çıkış'a Bastığınızda Mesajlar, Arama Kaydı, Rehber, Saat ve Takvimin Kapanması aktif edildi.' demişsin.
Çıkış'a bastıktan sonra RAMBlow'a baktığımızda bunlardan birini göremeyeceğiz yani?

Üst Alt