C6 5800 XpressMusic Profesyonel Edition v2 Farkı Yaşayın...[Kusursuzdur 3 gün boyunca test edildi]

Sponsorlu Bağlantılar

estami

Üye
Buyur kardeşim bir de sende test et bakalım sorun var mı?

Test sonuçlarını gün içinde yazarsanız bende akşam deneyebilirim olumlu ise artık biryerde sabit kalmak istiyorum.

webersin

webersin

Üye
Test sonuçlarını gün içinde yazarsanız bende akşam deneyebilirim olumlu ise artık biryerde sabit kalmak istiyorum.

2 gündür kullanıyorum dostum hiç bir sorun göremedim artık format atmaktan BIKTIM tam istediğim bir fw oldu gereksiz uygulamalar yok zaten otamatik yükleme programı ile isteyen Autoİnstaller ile hızlı yüklemede yapabilir.

Auto İnstaller programı ile otamatik yükleme yaptığım programlar işinize yarayabilir isteyen olursa bunuda yüklerim.

N97 widget yazan bildirimler eklentisi.

estami

Üye
2 gündür kullanıyorum dostum hiç bir sorun göremedim artık format atmaktan BIKTIM tam istediğim bir fw oldu gereksiz uygulamalar yok zaten otamatik yükleme programı ile isteyen Autoİnstaller ile hızlı yüklemede yapabilir.

Auto İnstaller programı ile otamatik yükleme yaptığım programlar işinize yarayabilir isteyen olursa bunuda yüklerim.

N97 widget yazan bildirimler eklentisi.

Üstadım çoğu bende var ama bende olmayanlarda var zahmet olmayacaksa onlarıda eklermisin lütfen istifade edelim sayende ..Alakan için teşekkürler..

webersin

webersin

Üye
Üstadım çoğu bende var ama bende olmayanlarda var zahmet olmayacaksa onlarıda eklermisin lütfen istifade edelim sayende ..Alakan için teşekkürler..

Stronk kardeşimizin konusunu baya bir meşgul ettik kusura bakma dostum :)

Estami dostum buyur yükledim 50MB

estami

Üye
Teşekkürler üstadım akşama indiriyorum çok makbule geçti eyvallah...

webersin

webersin

Üye
Bazı uygulamaları kaldırdım arkadaşlar telefon baya hızlandı hemde baya denemelerim devam ediyor.

Açılış Boş C hafızası 79.9MB
İlk Açılış Boş Ram: 59.32 MB BOŞ (Eğer Menü uygulamasınıda sonlandırırsak boş ram 61.46)

Oldukça hızlı denemelere devam :)

Örnek ;
1.Drawing kaldırıldı
2.Chat kaldırıldı
3.Adobe Reader kaldırıldı
4.My Nokia Kaldırıldı
5.Podcasting kaldırıldı
6.Settings wizard kaldırıldı
7.About Nokia kaldırıldı
8. Ovi Music Store kaldırıldı.

estami

Üye
Bazı uygulamaları kaldırdım arkadaşlar telefon baya hızlandı hemde baya denemelerim devam ediyor.

Açılış Boş C hafızası 79.9MB
İlk Açılış Boş Ram: 59.32 MB BOŞ (Eğer Menü uygulamasınıda sonlandırırsak boş ram 61.46)

Oldukça hızlı denemelere devam :)

Örnek ;
1.Drawing kaldırıldı
2.Chat kaldırıldı
4.My Nokia Kaldırıldı
5.Podcasting kaldırıldı
7.About Nokia kaldırıldı

Üstadım yeniden düzenlemeyemi girdin yoksa zaten verdiğin linkteki çalışmalarmı bu..?..Bilelim ona göre yükleyelim yada bekleyelim..?

StRonK

StRonK

Üye
    Konu Sahibi
Webersin başarilar xD trapzondaymdie pek ilgilenemiodum fw ile sagolasın xD

webersin

webersin

Üye
StRonK DÜZENLEDİKLERİ HEPSİ DAHİL
1. Çıkış'a Bastığınızda Mesajlar, Arama Kaydı, Rehber, Saat ve Takvimin Kapanması aktif edildi.
2. Gerekli ayarlamalarla batarya ömrü ve dayanıklılık süresi arttı.
3. Varsayılan dil Türkçe olarak ayarlandı ve gereksiz tüm diller silindi.
4. Menü görünümü değiştirildi.4x5
5. Menüye yeni iconlar eklendi.
8. Menüye yeni kısayollar eklendi.
9. Tarayıcıya Google,Youtube ve Türkcellin ücretsiz Facebook servisi eklendi.
10. Programlar açılırken kenarda dönen icon değiştirildi.[Resimlerde ilk hali ve sonrakı halı mevcut]
11. Saatdeki font değiştirildi.
12. Msj kayıt sayısı 999a çıkarılmiştir.Gerekli ayarlamalar yapılmiştir.[Rapor vs.]
13. Kamera kalitesi arttırıldı.[Resim ve video]
14. Ses kaydı kaliteli hale getirildi.12 saat olarak ayarlı.
15. Başlangıç teması C6 ORJİNAL TEMASI olarak ayarlandı.

DÜZENLEMELER 2
1. Tema c6 orjinal temasını ekledim varsayılan.
2. Galerideki resimler MOD 16: Fotoğraflarda Gözükmesini İstemediğimiz Klasörlerdeki Resimlerin Gözükmesini Engelleme
ekledim.
3. Flash oyun vardı onu kaldırdım crazy mole mi neydi.
4. Phototwit camera ile resimlere şekil verme programını ekledim gayet güzel gidiyor.
5. Zip uygulamasını çıkardım.
6. Işık Kontrol Programını ekledim.
7. Mesaj okuyucuda problem vardı okumuyordu onu düzelttim.
8. Pocket Sensör çıkardım.
9. Uinstall King çıkardım.
10. 5800 orjinal ses codecleri eklendi
11. Sadece E:\Music 'deki Müzikleri Tara AYARLANDI.

KALDIRILAN ORJİNAL UYGULAMALAR

1.Drawing kaldırıldı
2.Chat kaldırıldı
4.My Nokia Kaldırıldı
5.Podcasting kaldırıldı
7.About Nokia kaldırıldı

TELEFON RAM VE BELLEK BİLGİLERİ
RAM: 59MB KÜSÜR
BOŞALAN 79.9MB

Arkadaşlar belki dahada fazla değiştirme çıkarma yapmış olabilirim unuttum test edin çok hızlı ve gayet iyi çok kurcalıya kurcalıya ortaya güzel birşey çıktı.
Şuanda sorunsuz olarak kullanıyorum. Sizde deneyin belki gözümden kaçan bir şey olmuştur :)
SADECE rofs2 DOSYASI ilk sayfada yer alan anlatımları uygulayın strong eğer izin verirsen bir konu açalım farklı olsun :oke:

ÖRNEK SIRALAMA AŞAĞIDA GİBİ

İşlem Kaydı

OFİS
1. Saat
2. Ajanda
3. Quickoffice
4. Sözlük
5. Mesaj Okuyucu
6. Hesaplama
7. Etkin Notlar
8. Timer Lite

GPS
1.Haritalar
2. Yer

MEDYA
1. Müzik Çalar
2. Fotoğraflar
3. Kaydedici
4. Radyo
5. Screen Snap
6. Real Player
7. Video/TV

İNTERNET
1. Arama
2. Facebook

EXTRALAR
1. Vodafone Menü veya Turkcell, Avea gibi
2. Yazılım Güncelleme

NOTLAR

DOSYA YÖNETİCİ
1. File Browser
2. Dosya Yönetici

SİSTEM
1. Ramblow
2. Işık Kontrölü
3. BTSwitch

HACK
1. RomPatcher
2. Killme

UYGULAMALAR
1. Ovi Senk.
2. Phone Torch (El Feneri Uygulaması)
3. AutoInstaller (Toplu Program Yükleme)
4. E-Posta
5. PhotoTwist (Camera ile fotoğraf çekerken yüzünüze şekil veren uygulama eğlenceli)

OYUNLAR
1. Marbie
2. Solitaire

AYARLAR
1. Ayarlar
2. Temalar
3. Terciğler
4. Aksesurlar

StRonK

StRonK

Üye
    Konu Sahibi
webersin arkın yenı düzenlemesıyle 1. msj güncellenmiştir.
bide webersin sen bana msnver ben eklerım seni msj atamıorum ozelden msjlarım yetmiyor. :D

Mh66

Mh66

Üye
selam kardeş ben jbak task man ı yüklerken
-yüklenemiyor bu dahili bir bileşen - hatası veriyor.:oke:

birde ayarlara yada bazı programlara girerken ki efekt kapatılsa daha iyi hızlı olur bence :hmmmwidget efekti ve menü girişindeki efekt harika ve yeterli. teşekkürler

rbg12

rbg12

Üye
kardeşim bu fw nin herşeyi güzel hoşta bu hızlı kinetic scrollu kapatırsan daha güzel olacak yoksa kalemsiz kullanmak zulüm oluyo

henes_42

henes_42

Üye
bu fw.yi yükleyen arkadaşlar, telefonun tarihini 1 ay sonrasına alın ve daha sonra ramblow çalıştırın, ramblow sanırım trial (süreli deneme sürümü) telefonun tarihini bir ay sonrasına alıp ramblow açtığımda kayıt kodu istedi. bilginize arkadaşlar

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşım o sayfayı takip et, megalomaniax kardeş o sayfada şarj problemi giderilmiş sürümü verecek, epeyce uğraşmış kendisi. onu bekliyoruz, bugün bitireceğini söylemişti.

virgo2000

virgo2000

Üye
arkadaşım o sayfayı takip et, megalomaniax kardeş o sayfada şarj problemi giderilmiş sürümü verecek, epeyce uğraşmış kendisi. onu bekliyoruz, bugün bitireceğini söylemişti.

hıı görmüştüm ... onu bekliym bari .. işallah sağlamdır
bi de o sürümde bazı şarkıları çalınca donuyo müzikçalar ... veya taratınca ... o çalmadığı şarkının diğerinden farkı ne onu bi türlü anlamadım xD

StRonK

StRonK

Üye
    Konu Sahibi
Bende pnht deki elemanı bekliyorm sarj knusunael aticanı sitede acıklamıs zaten yaparsa pnht yapar c6yı ilk cıkartan onlar xD

Üst Alt