C6 5800 XpressMusic Profesyonel Edition v2 Farkı Yaşayın...[Kusursuzdur 3 gün boyunca test edildi]

Sponsorlu Bağlantılar

StRonK

StRonK

Üye
    Konu Sahibi
Evet

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
oyun-tema ekleme yada çıkarma nasıl oluyor ?

StRonK

StRonK

Üye
    Konu Sahibi
Nasılyani

henes_42

henes_42

Üye
tebrik ediyorum kardeş, yorumları tek tek okudum, genel olarak memnuniyet var. bu çok güzel, ancak istekler konusunda yeni bir fw için çalışman olacakmı, örneğin orjinal fontun yüklenmesi, bir çok arkadaşın beğenmedim dediği açılış teması yerine daha sade bir tema koymak gibi. bende daha önce kotukoylu kardeşin modifiyesinin üzerine ovi maps 3.04 (şu anki son sürüm) entegre etmiştim ki kurulumda onu da kuruyordu, bu yüzden modifiye hazırlamanın zorluğunu biliyorum, ancak talep edilen değişikliklere göre yeni modifiye hazırlığın varmı, var ise ne zaman yayınlamayı düşünüyorsun? bunları sordum çünkü bu değişiklikleri yaparsan modifiyeni evdeki iki 5800 geçmeyi düşünüyorum. elinize sağlık

StRonK

StRonK

Üye
    Konu Sahibi
Isteklere görehazirlıyorum mesela webersin dıye bi ark orj. font bslangictaki resm we bi oyunun cıkartılmasını istedi drek hazırladimwe bu konuda sundum hatta fwnin adinida webersin koydum 1msja bkabılirsin isteklere herzaman acigim su tema olsun bu program olsun demen yterlı en kısa zamanda hazirlar eklerim :)

henes_42

henes_42

Üye
teşekkürler kardeş, istek ve önerilere böyle açık olman güzel. tema olarak symbian planet ve universal hybrid temalarını ekleyebilirmisin, evet sonradanda yüklenebiliyor,ancak modifiyeye gömülü olur ise daha hoş olur. Gerçekten güzel bir çalışma yapmışsın eline sağlık, ayrıca yardım dosyası silinemezmi, birçok modifiyede kullanıcıların hep ortak dileği yardım dosyasının kaldrılmasıydı. yardım dosyasına da bir el atabilir misin?

webersin

webersin

Üye
webersin adlı arkadaşın isteği üzerine yeni fw 1. msja eklenmiştir.

Hocam bayram gezmesinden yeni geldim fw attım eline sağlık tam istediğim gibi fakat Mesaj Okuyucu hem önceki sürümde hemde webersin sürümünde hata var okumuyor sürekli dil ayarlarını kontrol edin diyor. Extradan tr dili yüklüyorum belki düzelir diye yine düzelmiyor onu düzeltebilirsen çokk sevinirim.

estami

Üye
Eğer yeni FW yaparsan...

1- Soundwaves Teması hariç tüm temalar çıkarıp. (yeni görselliği yüksek temalar ekleyebilirmisin)
2- Ovi Contacts (Ovi Rehber)
3- Ovi Müzik
4- Help (Yardım)
5- Ovi Store
6- PodCasting
7- Chat
8- My nokia
9- Notes
10-Adobe reader
11-About (Hakkında)
Yukarıdaki saydıklarımı çıkartabilirmisin lütfen...?

1-(LuziQ bazlı) Menü Düzenlemesi
2-Wi-fi Çekim modu güçlendirmesi
3-Ev ekranına 5 kısayol (zaten vermiştin)
4-Yandaki kilit tireşimi kapalı..
5-Orjinal 5800 Ses Codec'i ekli
6-Arama kaydı, rehber, mesajlar (açık kalmasın)
7-Ram Blow,Auto installer,bluetotth switch,Varsa hesap makinası (gelişmiş)
8-Kamera çekimi iyileşmiş ve sesi kapalı..
9-Konuşurken,ararken ekran dönmesi kapalı..
10-Düzenlenmiş tema efektli..
11-Özellikle şarj acısından cimri
12-Active notes
13-Ovi maps en güncel hali gömülü
14-Quick OFiice olsun özellikle çok lazım...

Yeni bir Fw düzenlersen bunları eklermisin üstadım diğer eklediklerinle beraber çok memmnun edersin bizleri..

Üstadım bunları kötü üstad için yazmıştım ama gördümki ondan ses seda yok mümkünse bunları dikkate alırmısın..?

Açılış ekranı için bunu kullanabilirmisin lütfen( bu linkte) birde İlk sayfadaki font güzel değil orjinal fontlu verebilirmisin lütfen..?

StRonK

StRonK

Üye
    Konu Sahibi
En kisa surede hazır olmus bilin su bayramı bi atlatalim hepsini 1gun içinde eklicem Ayın 16snda istanbula yolcuym gdince hazirlicam sözumdur.

estami

Üye
En kisa surede hazır olmus bilin su bayramı bi atlatalim hepsini 1gun içinde eklicem Ayın 16snda istanbula yolcuym gdince hazirlicam sözumdur.

Sabırsızlıkla bekliyor olucaz teşekkürler alakan için..

henes_42

henes_42

Üye
ayın 16.sından sonra ??? emeğin güzel, bu kadar güzel bir çalışma yapıp 5 gün sonrasına bırakma be üstad. bilgine güvenerek bişey sormak istiyorum, herhangi bir programı modifiyeye eklerken, programı sis.den çıkartınca bir private klasörü, birde c_private klasörü çıkıyor, c_private içindeki bilgileri modifiyenin içindeki private klasörünemi atacağız, yoksa ayrıca bir c_private klasörümü oluşturacağız.? teşekkür ediyorum şimdiden

StRonK

StRonK

Üye
    Konu Sahibi
Dostum suan trapzndaym 1haftalına aileziyaretndeyim bu msjlari cafeden atıyorm cafe ortamındada fw atarsam mal nıetine bkarlar adama xD ... Gelelim sorunun cwapına cpiriwate yi priwateye koy ondaki amac e ye dahi yuklesen sis dosyasını c ye atar ıcındekileri eger fwye koycaksan priwateye at ama sis duzenliceksen oyle brak x)

henes_42

henes_42

Üye
Dostum suan trapzndaym 1haftalına aileziyaretndeyim bu msjlari cafeden atıyorm cafe ortamındada fw atarsam mal nıetine bkarlar adama xD ... Gelelim sorunun cwapına cpiriwate yi priwateye koy ondaki amac e ye dahi yuklesen sis dosyasını c ye atar ıcındekileri eger fwye koycaksan priwateye at ama sis duzenliceksen oyle brak x)
teşekkür ediyorum cevabın için, kaç yerde sormuş ancak cevap alamamıştım, sağol kardeş. Allah razı olsun

webersin

webersin

Üye
dostum fw hızı çok güzel bende nokia editör ile düzenleme yaptım bir türlü mesaj okuyucu problemini gideremedim :)

doganhu

doganhu

Üye
Oncelikle tesekkurler guzel calısma olmus ama birkac sıkıntım var acaba bendenmi kaynaklanıyor yoksa FW den mi?
1- Arama ve kapatma ısıkları yanmıyor (Yesil ve Kırmızı ısık)
2- Muzik calar ile muzik acmaya calısınca sistem hatası veriyor.
3- Tema efeklerini acınca telefon bayagı yavaslıyor.
(Not: Keske "Adobe Reader"ı cıkarsaydın (Su an guncelleme yapamıyorum))

webersin

webersin

Üye
Uğraşlarım sonucunda mesaj okuyucu düzelttim bir kaç uygulamayı çıkardığım nokia editör sayesinde telefon ram ortalama 60MB çıktı biraz daha kurcalayım bakalım :D

henes_42

henes_42

Üye
webersin kardeş modifiyeden program nasıl çıkartılıyor, ekleme tamam, ama çıkartma??? aynen eklemenin tersinimi yapıyoruz?

webersin

webersin

Üye
webersin kardeş modifiyeden program nasıl çıkartılıyor, ekleme tamam, ama çıkartma??? aynen eklemenin tersinimi yapıyoruz?

Eklemenin tersini yapıyorum hocam anca öyle diğer türlü istemediğim mesala haritalar felan var podcast mı neydi onları silmek için ne yapılır bilmiyorum

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar fw kurcaladım bugün biraz bazı yerleri düzelttim vs.
1. Tema c6 orjinal temasını ekledim varsayılan.
2. Galerideki resimler MOD 16: Fotoğraflarda Gözükmesini İstemediğimiz Klasörlerdeki Resimlerin Gözükmesini Engelleme
ekledim.
3. Flash oyun vardı onu kaldırdım crazy mole mi neydi.
4. Phototwit camera ile resimlere şekil verme programını ekledim gayet güzel gidiyor.
5. Zip uygulamasını çıkardım.
6. Işık Kontrol Programını ekledim.
7. Mesaj okuyucuda problem vardı okumuyordu onu düzelttim.
8. Pocket Sensör çıkardım.
9. Uinstall King çıkardım.
10. Ram kullanımı boşta ortalama 55 MB İLE 58 Mb arasında,
11. Telefon oldukça hızlandı kasma yok sorun yok gibi bir kaç gün deneyeceğim isteyen olursa RM-356_51.0.006_prd.rofs2_.V01 upluad edebilirim veya screen shot isteyen olursa koyabilirim.

Stronk kardeşim gayet güzel yapmışsın senin izinden giderek bende ortaya güzel bir şey çıkardım :)

henes_42

henes_42

Üye
Arkadaşlar fw kurcaladım bugün biraz bazı yerleri düzelttim vs.
1. Tema c6 orjinal temasını ekledim varsayılan.
2. Galerideki resimler MOD 16: Fotoğraflarda Gözükmesini İstemediğimiz Klasörlerdeki Resimlerin Gözükmesini Engelleme
ekledim.
3. Flash oyun vardı onu kaldırdım crazy mole mi neydi.
4. Phototwit camera ile resimlere şekil verme programını ekledim gayet güzel gidiyor.
5. Zip uygulamasını çıkardım.
6. Işık Kontrol Programını ekledim.
7. Mesaj okuyucuda problem vardı okumuyordu onu düzelttim.
8. Pocket Sensör çıkardım.
9. Uinstall King çıkardım.
10. Ram kullanımı boşta ortalama 55 MB İLE 58 Mb arasında,
11. Telefon oldukça hızlandı kasma yok sorun yok gibi bir kaç gün deneyeceğim isteyen olursa RM-356_51.0.006_prd.rofs2_.V01 upluad edebilirim veya screen shot isteyen olursa koyabilirim.

Stronk kardeşim gayet güzel yapmışsın senin izinden giderek bende ortaya güzel bir şey çıkardım :)

webersin kardeş eline sağlık, yazdıklarına göre modifiyeyi baya güzelleştirmişsin, çalışmanı upload yaparak linki verebilirmisin?

webersin

webersin

Üye
Buyur kardeşim bir de sende test et bakalım sorun var mı?

Üst Alt