webersin adlı arkadaşın isteği üzerine yeni fw 1. msja eklenmiştir.
En kisa surede hazır olmus bilin su bayramı bi atlatalim hepsini 1gun içinde eklicem Ayın 16snda istanbula yolcuym gdince hazirlicam sözumdur.
ayın 16.sından sonra ??? emeğin güzel, bu kadar güzel bir çalışma yapıp 5 gün sonrasına bırakma be üstad. bilgine güvenerek bişey sormak istiyorum, herhangi bir programı modifiyeye eklerken, programı sis.den çıkartınca bir private klasörü, birde c_private klasörü çıkıyor, c_private içindeki bilgileri modifiyenin içindeki private klasörünemi atacağız, yoksa ayrıca bir c_private klasörümü oluşturacağız.? teşekkür ediyorum şimdidenEn kisa surede hazır olmus bilin su bayramı bi atlatalim hepsini 1gun içinde eklicem Ayın 16snda istanbula yolcuym gdince hazirlicam sözumdur.
teşekkür ediyorum cevabın için, kaç yerde sormuş ancak cevap alamamıştım, sağol kardeş. Allah razı olsunDostum suan trapzndaym 1haftalına aileziyaretndeyim bu msjlari cafeden atıyorm cafe ortamındada fw atarsam mal nıetine bkarlar adama xD ... Gelelim sorunun cwapına cpiriwate yi priwateye koy ondaki amac e ye dahi yuklesen sis dosyasını c ye atar ıcındekileri eger fwye koycaksan priwateye at ama sis duzenliceksen oyle brak x)
webersin kardeş modifiyeden program nasıl çıkartılıyor, ekleme tamam, ama çıkartma??? aynen eklemenin tersinimi yapıyoruz?

Arkadaşlar fw kurcaladım bugün biraz bazı yerleri düzelttim vs.
1. Tema c6 orjinal temasını ekledim varsayılan.
2. Galerideki resimler MOD 16: Fotoğraflarda Gözükmesini İstemediğimiz Klasörlerdeki Resimlerin Gözükmesini Engelleme
ekledim.
3. Flash oyun vardı onu kaldırdım crazy mole mi neydi.
4. Phototwit camera ile resimlere şekil verme programını ekledim gayet güzel gidiyor.
5. Zip uygulamasını çıkardım.
6. Işık Kontrol Programını ekledim.
7. Mesaj okuyucuda problem vardı okumuyordu onu düzelttim.
8. Pocket Sensör çıkardım.
9. Uinstall King çıkardım.
10. Ram kullanımı boşta ortalama 55 MB İLE 58 Mb arasında,
11. Telefon oldukça hızlandı kasma yok sorun yok gibi bir kaç gün deneyeceğim isteyen olursa RM-356_51.0.006_prd.rofs2_.V01 upluad edebilirim veya screen shot isteyen olursa koyabilirim.
Stronk kardeşim gayet güzel yapmışsın senin izinden giderek bende ortaya güzel bir şey çıkardım![]()