C6-01imi satacağım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ShiniGami

Üye
    Konu Sahibi
C6-01imi satacağım.
Konu yeri burasımı bilmiyorum ama..
C6-01'imi satmak istiyorum. 1,5 Yıl garantisi, 8GB Sandisk Micro SD var. 2 kılıf vereceğim.
Ekranda hiç çizik yok bugün telefoncu da tertemiz dedi. Sadece yanlarda var, kılıf takınca belli olmuyor. Siyah C6-01imi sizce internetten kaça satabilirim?

by*cambaz

Üye
400 450 herhalde tahminimce bende satacağım 1 2 ay sonra

ShiniGami

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncular 300 diyor hocam :(

.Murat.

.Murat.

Üye
350den fazla edeceğini sanmam heleki telefoncuya satarsan onlar için normal yenisi 550 civarı bu telefonun
elden satabilirsen daha mantıklı olur

bozkurt955

bozkurt955

Üye
tld cu lar para vermez elden sat

zorbey42

Üye
kardeş takas düşünürsen bende n8 var siyah orjinal,nokia shoptan alınma üste 500 tl verirsen anlaşabiliriz.düşünürsen buralarda olacağım.

Febris

Febris

Üye
Sahibinden gibi sitelerden güvenli satabilirsin elden.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
kardeş takas düşünürsen bende n8 var siyah orjinal,nokia shoptan alınma üste 500 tl verirsen anlaşabiliriz.düşünürsen buralarda olacağım.
Sen ne yaptın yahu, adam elindeki 350 TL'ye satsa 500 TL verdikten sonra gider sıfırını alır...

zorbey42

Üye
Sen ne yaptın yahu, adam elindeki 350 TL'ye satsa 500 TL verdikten sonra gider sıfırını alır...

sıfırı 1100 tl kardeş sen git 850 tl ye alabilirsen al o zaman banada 10 tane gönderiver bi zahmet

Salihç.

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
sıfırı 1100 tl kardeş sen git 850 tl ye alabilirsen al o zaman banada 10 tane gönderiver bi zahmet
Belki haklısındır, ama şu sitedeki fiyatlara bir göz at derim.

zorbey42

Üye

Belki haklısındır, ama şu sitedeki fiyatlara bir göz at derim.
ben netten alışveriş yapmam arkadaşım ne olursa olsun.Ayrıca dikkat ettiysen orda bile 889 tl 850 tl değil yani yinede senin dediğin gibi değil. (:

keys1903

keys1903

Üye
c6 01 satıp 4s ve dengı androıd almadıktan sonra degmez ıyı dusun

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
elden sat telefoncuya satarsan çok pişman olursun

avcitalip

avcitalip

Üye
bende cihazımı satıyorum C6-01 black arkadaşın dediği gibi fakat kutusu kayıp,diğer kutu içeriği tam !,400 TL(350 Telefoncu Alırken Veriyor !)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...