C6-01'ciler toplanın refreshe CFW'nin Kralını yapıyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
C6-01'ciler toplanın refreshe CFW'nin Kralını yapıyoruz.
Arkadaşlar öncelikle belirteyim lütfen anlayan kişiler yorum atsın onun dışında konuda mesaj kalabalığı olmasınki rahat bir çalışma olsun :)

Herkes kendi çapında cfw ile ilgili birşeyler yapıyor bende düşündümkü 1 elin nesi var iki sesi var. Ben sizin kadar tecrübeli değilim, az çok anlarım ama çok tecrübeli arkadaşlar var şimdi bu arkadaşları bu konuda toplayıp, ortak bir cfw yapalım istiyorum. Orta noktayı bulup güzel bir iş çıkartalım, sadece desteğe ihtiyacım var, bu cfw benim değil bizim olsun ortak güzel birşey yapalım. Şöyle en stabilinden, en hızlısından, şarjı uzun gideninden, bol widgetlisinden birşey olur. Saçma bulanlar olabilir eleştri alabiliriz ama lütfen kimse eleştiri yapanlar saygı çerçevesi içinde yapsın ve daha iyisini yapamadığı halde kimse çamur atmasın yardımlarınız desteğinizi bekliyorum benimki sadece bir fikir rabet görmezse birkaç gün içinde modlarımızdan rica eder konuyu kapattırırım. Şimdiden teşekkürler :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
eğer çorbada tuzum olacaksa renkli batarya ikonunu ve ses yükseltme dosyalarını ekleyebiliriz. görsellik ve multimedya keyfi bakımından :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
foreverthe

foreverthe

Üye
Ben pek bilmiyorum ama yardım edebilirim :D

vg_engin

vg_engin

Üye
bende yardım edebilirim 3-5 tane kendime cfw yapmışlığım var eğer hala eski dosyaları kullanabiliyorsak en azından bazılarını işimize yarayacak bişeyler çıkacaktır ortaya güzel bişeyler çıkarabiliriz diye düşünüyorum hep birlikte :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Desteğiniz için sağolun arkadaşlar ben diyorumki önce sistemi halledelim sonra görsellik ve modifiye kısmına geçelim:)

vg_engin

vg_engin

Üye
Desteğiniz için sağolun arkadaşlar ben diyorumki önce sistemi halledelim sonra görsellik ve modifiye kısmına geçelim:)
çok iyi düşünmüşsün kardeşim ne zaman başlayalım yapmaya :)

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Aceleye gerek yok dostum yavaş yavaş başlarız acele edip sürekli güncellemek zorunda kalmayalım kullanacak olanlarıda kendimizide zor durumda bırakmayalım:)

u_cosar

u_cosar

Üye
bende biraz kendimce biraz çalışıyorum bakalım nasıl olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: vg_engin
vg_engin

vg_engin

Üye
Aceleye gerek yok dostum yavaş yavaş başlarız acele edip sürekli güncellemek zorunda kalmayalım kullanacak olanlarıda kendimizide zor durumda bırakmayalım:)
Aynen dostum olur tabiki neden olmasın :)

- - - Eklendi - - -

gayet hoş olmuş kendi zevkinize göre yaptığınız için dahada mükemmel olmuştur eminim emeğinize sağlık yinede :)

u_cosar

u_cosar

Üye
task manager çalışan sürümünü buldum duyurulur :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

güzel olmuş fakat kullandığın mesaj baloncukları biraz sıkıntılı flu duruyor başka bir konu daha var tatlı yeşil ve gök mavisi vardı ben arka plan orjinal yine ben yeşil olanı gömdüm cfw'ye güzel oldu:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
FP1 klavye ve multitask dosya yollarını bana söyleyen olur mu :)

Plesk234

Üye
Ne zaman Bitirirsiniz cfw yi?

CABBAR

CABBAR

Üye
Nasıl yapıldığını öğrenip yardımcı olmaya çalışırım. Çorbada tuzum bulunsun. Yardımcı olamasam bile destekçinizim

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
arkadaşlar galiba refresh te alınmış bi önlem yok. Sadece modlar çalışmıyor o da refresh te bişeyler deişmiş ve modlar da o yüzden çalışmıyor. Yani sorun core rofs2 rofs3 te alınmış bir önlem olduğu için değil modlar bu güncellemede çalışmadığı içün bu hatayı alıyoruz. Galiba olay bundan ibaret...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Core kilidinde sıkıntı vardı ama çözülmüş sanırım pcye bir geçebilsem başlayacamda pc bozuk birisi navifirmin linkini verebilirmi.

MaxipmaN

Üye

aradığın bu sanırım dostum?

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bir tane indirmiştim framework yüklü olnasına rağmen çalışmadı aramamak için istedim pcyi halledip hemen işe koyulacağm:)

ThreeDi

ThreeDi

Üye
valla u_cosar arkadaşın yaptığı cfw ikonlar hariç güzel hele bu mesaj kısmındaki resim olayını çok beğendim kısa zamanda sizden harika bi cfw bekliyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt