c6-01

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dxc11

Üye
    Konu Sahibi
c6-01
selam mesaj okuyucuma tel ilk aldığım zamanlarda girip okutabiliyorum dün farkettim artık girmiyor sebep ne olabilir acaba ?

cevabını bilmiyorum ama başlığı düzeltirsen daha iyi olur

mesaj okuyucuya hiç mi girmiyor

sanırım belle den kaynaklanıyor annada sorunsuz çalışıyordu
bendede belleye geçtikten sonra program açılmıyor

dxc11

Üye
    Konu Sahibi
zaten tel aldımğım da anna belle idi 1 hafta oluyor hiç açılmıyor güncelleme ile falan alakası yok yani ilk açılıyordu şimdi dokunuyorum ekran kalıyor sadece diğer simgeler gidiyor ssonra tekrar simgeler geliyor açılmıyor yani

bende oyle bır sey yok nokıa ovı suıteden yazılımı tekrar yukle bakalım

[ENGİN]

Üye

format attınmı

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Telefonum iki gündür donma yapıyor sanki dokunmatik çalışmıyor ve mesaj yazarken yazdıktan sonra ekrana yazı geliyor sanki Telefon ne yazayım diye düşünüyor.belle yapalı çok oldu.sebebi ne olabilir yardım eder misiniz[/SIZE][/COLOR]

bnce bi soft format at telefon kendine gelsin ben c7 e attım telefon biraz daha hızlandı tertemmiz oldu donma falan da yaşamadım şu ana kadar.

selam mesaj okuyucuma tel ilk aldığım zamanlarda girip okutabiliyorum dün farkettim artık girmiyor sebep ne olabilir acaba ?

bendede menüden programa girmiyor ama mesajın üstüne basılı tutunca dinle yap o zaman program açılıyor.

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
bnce bi soft format at telefon kendine gelsin ben c7 e attım telefon biraz daha hızlandı tertemmiz oldu donma falan da yaşamadım şu ana kadar.

soft format dediğin nasıl oluyor direkt tel'den oluyor mu veriler programlar silinmesin biraz bilgi verirsen memnun olurum[/SIZE][/COLOR]

[ENGİN]

Üye
soft format *#7370# ile atılır.sadece telefon hafızazındakı sonradan yuklenen uygulamaları siler.hafıza kartına dokunmak ama hafıza kartına yuklenen uygulamarın birçogunun ek dosyaları tel hafızasına kaydedılır ve soft formattan sonra bazı uygulamalar çalışmayabılır hafıza kartınıda biçimlendırmen gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...