c6-01 ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutku84

umutku84

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 ??
Ablama telefon alıcaz. çok kararsızım nokia c6-01 düşünüyorum. nokia düşünmemin sebebi şarj süresinin uzun gitmesi ve 600 lira civarındaki kameraların androide göre daha iyi olması. androidin şarj süresi çok az gittiği gerçek. ben gio kullanıyorum 1 gün anca gidiyo. ablamın androidin geniş uygulama avantajından yaralanabileceğini sanmıyorum bu yüzden android almak anlamsız geliyo. c6-01 nın dokunmatiği konusunda şüphelerim var klasik nokia dokunmatiğimi mesela c5 kadar kötü mü ?

coacoa

Üye
c6-01 bayanlara uygundur fazla karıstırmaz ablan herhalde? basit düz sıradan telefon c6-01 doğru tercih olur

umutku84

umutku84

Üye
    Konu Sahibi
hepsiburada da daha dün 590 dı şimdi 658 olmuş ya..

Navy Blue

Navy Blue

Üye
c6-01 bayanlara uygundur fazla karıstırmaz ablan herhalde? basit düz sıradan telefon c6-01 doğru tercih olur

Basit sıradan düz telefonmu :) Dostum sen hiç c6-01 gördünmü :) neye göre yorum yaptın anlamadım...
Arkadaşım ablana bu telefonu gönül rahatlığıyla alabilirsin...
Amoled cam ekranı kolay kolay çizilmez ve kasası sağlamdır... Clear black teknolojisi sayesinde gün ışığında ekranı çok netdir..
Ayrıca 8 megapiksel HD kamerası, Bluetooth 3.0, Hızlı veri transferi, 3G, ön kamera, radyo, yüksek ses çıkışına sahip hoparlörleri ve daha birçok artısıyla küçük boyutlara sahip güzel bir akıllı telefondur :)

mcalisir

Üye
c6-01 i alalı 2 günüm oldu dokunmatik konusunda gercekten harika oldukca güzel ve hassas bi dokunmatigi var her hareketimi rahatca algılıyor dokunmatik konusunda süphen gercekten olmasın

umutku84

umutku84

Üye
    Konu Sahibi
yorumlariniz için saolun :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
çok iyi bir telefon ama anna güncellemesinden sonra telefonu servise vermek zorunda kaldım

61semih

61semih

Üye
dokunmatıkgınde sorun yok kardesım gıo da ne ıse c601 dede aynıdır dokunmatık hassaslıgı yapıları aynı kapasiti.telefonu telefon olarak kullandıktan sonra şarj ortalama gıo da 2 gun gıdıyor
dıger yonlerını oyun ınternet vb de kullanınca 1 gunu cıkarıyor
akıllı telefonlar ıcın normal bır süre 1 gün
tabı kişisel tercıh saygı duymak gerekır
suanda pıyasada olan nokıaların en alınası bence
ama beklemekte fayda var nokıa resmen bır telefon serısı doker pıyasaya
,suandakı nokıa fıyatlarını dusurur
hemde yenı telefonların daha ıyı olacagı kesin yınede tercıh c6 olsa bıle fıyat konusunda daha uygula alırsınız

meuz99

Üye

Evet kardeşim sen hakkaten c6-01 gördünmüde konuşuyon basit sıradan felan konuşuyon nokia 3310 dan felan bahsediyon heralde bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma bence senin hayatında gördüğün bir çok telefondan kat kat iyi murat arkadaşında anlattığı gibi

coacoa

Üye
Evet kardeşim sen hakkaten c6-01 gördünmüde konuşuyon basit sıradan felan konuşuyon nokia 3310 dan felan bahsediyon heralde bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma bence senin hayatında gördüğün bir çok telefondan kat kat iyi murat arkadaşında anlattığı gibi
sene olmus 2011 kardesim görüp ne yapıcam devir android devri .. hayatımda gördüğüm telefonlara gelince kimsede telefon yokken bende kameralı telefon vardı kameralı telefonlar yeni yeni çıkmıştı ozamanlar verip 0 bilgisayar almıstım takasla gerisini sen düsün.. ayrıca fazla uzağa gitmeye gerek yok profile baksan o telefondan 2 gömlek üstün telefonu su an cebimde olduğunu görürdün neyse kardesim sana iyi forumlar

1983erdem

Üye
Bir c6-01 kullanıcısı olarak telefonla ilgili izlenimlerim,

Avantajları,
-Fiyatına göre özellikleri çok iyi.Yakınlık sensörü,ön kamera,ortam ışığı sensörü,wireless,dahili gps alıcısı, g-metre, manyetometre, rds li radyo, usb on the go, 8mp flaşlı kamera, kapasitif dok. ekran, v.s.(daha pahalı android telefonlarda bile bu özelliklerin birçoğu yok)
-Tasarımı gerçekten çok şık ve zarif. Ergonomisi iyi. Zor çizilen cam ekranı var.
-Kapasitif ekranı sayesinde dokunmatikliği neredeyse bir Iphone kadar hassas.Aynı diyemem Iphone'u çok inceleme fırsatım olmadı arkadaştakini kurcaladığım kadarı ile söylüyorum.
-Bendekinde Ovi maps sınırsız.Arkadaşta Blackberry var, 2 katından daha yüksek fiyata aldı, harita için lisans gerekiyormuş, vs. v.s sonuçta kullanamıyor.
-Android'e göre oyun ve uygulaması daha az olabilir ama Blackberry'e göre kesinlikle fazla. İnternete yabancı forumlar dahil geniş çaplı bir araştırma ile yüzlerce ücretsiz oyun ve uygulama var.
-USB den sarj olma özelliği kullanışlı.
-Bana göre kullanışı rahat, güzel düşünülmüş ayrıntılar var.
-32gb a kadar genişletilebilir hafıza.
-Güç tasarrufu modu
-HD video çekebilme ve birçok formatta video oynatabilme.
-Aydınlık ve makro olmayan çekimlerde kamerası başarılı.
Dezavantajları,
-Kameranın AF'si olmadığından yakın çekimlerde başarısız. Karanlık ortamlarda çekimi çok iyi değil.
-Dokunmatik ekranın köşe noktaları ortalar kadar hassas değil.Mesela qwerty klavyede sol altaki ok tuşuna basmak diğerlerine göre biraz daha zor.(Benimkinde sorunmu var bilmiyorum.Ya da ben mi beceremiyorum.Böyle birşey yazan başka birini görmedim çünkü)
-İşlemci ve ram daha iyi olabilirdi ama fiyatına göre iyi.
-Titreşimin kuvveti biraz az.Otobüste ben cebimdeyken zor farkediyorum.

Sonuç itibari ile artıları eksilerden fazla olan bir telefon ve fiyatını bence hak ediyor. Daha iyi telefonlar elbette var ama dediğim gibi bu fiyata alınabilecek en iyilerden bence. Bunlar benim izlenimlerim ve kişisel görüşlerim. Elbette zevkler, renkler ve alışkanlıklar tartışılmaz. Almayı düşünen arkadaşlara pişman olmayacağını gönül rahatlığıyla söylerim ben.

Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...