c6-01 yavaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

faster18

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 yavaş
arkadaşlar telefona anna yükledim biraz yavaşladı.!

telefonu ilk aldığım gibi hızlı nasıl yapabilirim????????????

----------Eklendi @ 17:52:00 ---------- Yazıldı @ 17:32:09 ----------

veyA NASIL SIFIRLAYABİLİRİM???

faster18

Üye
    Konu Sahibi
nasıl atabilirim yardımcı olurmusunuz???

c6-01 e flash atılmaz . Bir de bende aynı telefonu kullanıyoru aksine hızlandı annadan sonra . Telefonu bilgisayara bağla güncellemelerden tekrar kur annayı . Bir de virüs taraması yap . Ufak bir şey bile hız kesebilir ..

faster18

Üye
    Konu Sahibi
deniyeceğim SAOL (anna ya geçmeden önce telefonun kendi yazılımı daha iyiydi,keşke geçmeseydim(telden soğudum xd.).)

aslında anna iyi bir güncelleme iki sorun var biri qt diğeride müzik çalarda ki oyun sesleri bunlar için c7e güncelleme geldi 1 hafta içinde bizede gelir herald ..

faster18

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 'E belle yazılımı gelir mi?

orjinal belle 26 Ekim de bir ihtimal bana göre de sene sonuna kadar gelecek ..

hard format atıp oviden güncelle dostum,flash at derdim ama malesef atılmıyo C6-01'e...bi de depo modunda pc'ye baglayıp saglam bi virüs programıyla tarat ii gelir..kolay gele

nasıl flas atılmaz ben iki kez attım

hard format atıp oviden güncelle dostum,flash at derdim ama malesef atılmıyo C6-01'e...bi de depo modunda pc'ye baglayıp saglam bi virüs programıyla tarat ii gelir..kolay gele

Abi nasıl flash atılmıyo ya anna oviye düşmeden c6 01 e flash atmadan telefona yukleyenlere helal olsun ozman

dostum ben öyle duymustum bi kac kişiden o yüzden dedim..ilk basta bana da garip gelmişti niye atılmıyo diye ama deneyemedim C6'ım yok cünkü ​madem atılyomus flashlasın o zaman arkadas daha ii olur

yoo bnde çok flash attım bişideolmadı

ya abilerim bu konuda verdiginiz cevaplardan anlamadigim birkac kelime var hard format nedir?nasil atilir ne ise yarar flash nedir ne ise yarar nasil atilir bunlari cevaplarsaniz sevinirim simdiden tesekkurler

mezoart

Üye
ya abilerim bu konuda verdiginiz cevaplardan anlamadigim birkac kelime var hard format nedir?nasil atilir ne ise yarar flash nedir ne ise yarar nasil atilir bunlari cevaplarsaniz sevinirim simdiden tesekkurler
Hard format denilen olay telefondaki verilerin tamamını silmektir, yavaşlayan sistemlerde sık sık kullanılır hatta.Sistemi rahatlatan bir yöntem bir nevi ama hard format yapmadan önce yedek almanı öneririm.En azından telefon numaraları, mesajlar, fotoğraflar ve müzikler gibi önemli verilerin yedeğini al.Flash meselesine gelince, gözlemlerime dayanarak telefonu neredeyse yeni aldığın zamanki haline getiriyor.Garanti kapsamından çıkarabilir telefonu diyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum.Özetle bu ikiside sistemini rahatlatıcaktır dostum.Benim tercihim hard formattan yana ama flash konusunda da forumda araştırıp daha çok bilgi edinebilirsin.

bi hafıza kartını tarat sonra yedeklerini al soft fortmatı at yinememi aynı phonex 2011 i indir bas formatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...