C6-01 yardımlarınızı bekliyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 yardımlarınızı bekliyorum?
selamlar arkadaşlar.
Yaklaşık bir 10 gün önce sıfır c6-01 aldım cihazdan titreşim harici memnunum.Cihazla yüklü olarak gelen nat-geo,movie tears,cnn video ve e chanel diye programlar kaldırılamıyordu.Ama cihaz iki gün önce takıldı bende bataryayı çıkarıp tekrar açtım.artık o kaldırılamayan programların hepsini tek tek silebiliyordum vede sildim.telefon hafızasında 360 mb boş yer varken bu alan şimdilerde 387 mb kadar çıktı.Bugün bir arkadaşım cihazın çökebilir neden sildin diyince biraz kafama takıldı.Defalarca açtım kapattım telefonu çökme felan olmadı.
Şİmdi sorunlarım şimdi şunlar

cihazı bu şekilde kullansam sorun olurmu.Zira cihaz hem 2 yıl garanti hemde sigorta kapsamında.

gps e ço geç bağlanmaya başladı.Bununla ilgili sorun olabilirmi (açık havada 6-7 dakika).Yoksa garantiye götürecem çöker diye korkmaya başladım çünkü artık.

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar

deppocu

Üye
kaldırdığın programların yaşadığın sorunlarla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Evet normalde kaldırılamıyor ama kaldırmış olmanın ki eğer farklı başka bir işlem yapmadıysan bi sorun yaşayacağını sanmıyorum

flyx

flyx

Üye
o programları kaldırabilmen ilginç olmuş normalde kaldırman biraz zor. ayrıca o programları kaldırdıktan sonra çökme olayı çok saçma sistem dosyası değilki sildiklerin telefon bozulsun. programlar işine yaramıyorsa kullan öyle hiç bişi olmaz. eğer ben o prgramları istiyorum diyorsan tek tek geri yükleme seçeneğin varmı biliyorum ama eğer yoksa flash, format falan olaylarına girme. oviden yazılımı tekrar kur (yedek aldıktan sonra) tekrar eski haline gelir. gpsi bilmiyorum

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
şimdilik sorun yok cihazda teşekkürler arkadaşlar

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Dostum gps sorununu düzeltme işini forumdan bi arkadaş söylemişti, ayarlar-uygulama ayarları-konumlamadan gps seçeneklerini tümleşik ve yardımlı gps'yi işaretle diğerlerini işaretleme. Sorunun düzelecektir.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
hiçbir sorun yaratmaz onları kaldırman telefonun felan çökmez gps yi internet bağlantısı olmadan yapıyorsan 6 7 dk çok normal veya ev içindeysen

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar teşekkürler yardımlarınız için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt