Achilleus52
Üye
Satılık Nokia C6-01 (SPB shell 3d 'li)
Herkese Merhabalar
Arkadaşlar fiyat 440 tl dir.
Cihaz ayrıntıları ise :
11.22.2012 TARİHİNE KADAR SİGORTALI****
TELEFON 2 YIL GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR. SİGORTA İLE GARANTİYİ KARIŞTIRMAYIN. TELEFON KULLANILAMAZ HALE GELİRSE,KIRILIRSA, PARCALANIRSA, SU KAÇARSA, MORALİ BOZULURSA
VS. SİGORTA KARŞILAR.. hani derler ya kız gibi,,, aynen öyle ekranında çizik bulana, geri iade garantisi, geri iadede kargo benden !!! Symbian^3 BELLE yüklü 1 ay önce güncellenmiş tüm yollar (nokia'nın kendi GPS bedava olduğundan heran gps'i kullanabilirsiniz üstünde ücretli SPB SHELL 3D (30 tl) programı
YANLIŞ DUYMADINIZ SPB SHELL 3D VE birçok destek program yüklü Nokia'nın dokunmatik jelatinini sevmediğimden kendim 20 tl ye özel jelatin taktırdım çünkü parmağınızdaki ısı ile çalıştığı için, daha özel jelatin tercih ettim vee 8 gb hafıza kartı var. 8 megapixel kamerasıyla 720p hd kalitesiyle çekim yapar
640 mhz uçak hızıyla işlem yapar.
yanında kulaklık, usb bağlantı kablısu (bilgisayara) ve şarj aleti (kullanılmamış) sert kapaklı kılıf (her türlü darbeye dayanıklı) AYRICA USB HOST APARATI YANINDA BEDAVA... BU NEDEMEK OLUYOR, TELEFONUNUZA MOUSE,KLAVYE VE USB BELLEK GİBİ HARİCİ APARATLARI ACİL DURUMLARDA İSTEDİĞİNİZ ZAMAN TAKABİLİRSİNZ VE SON SÜRRAT KULLANABİLİRSİNİZ. VE BENDEN SİZE KÜÇÜK CEP MOUSE'U HEDİYE
ve dilli kılıf vereceğim
Arkadaşlar fiyat 440 tl dir.
Cihaz ayrıntıları ise :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
11.22.2012 TARİHİNE KADAR SİGORTALI****
TELEFON 2 YIL GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR. SİGORTA İLE GARANTİYİ KARIŞTIRMAYIN. TELEFON KULLANILAMAZ HALE GELİRSE,KIRILIRSA, PARCALANIRSA, SU KAÇARSA, MORALİ BOZULURSA
VS. SİGORTA KARŞILAR.. hani derler ya kız gibi,,, aynen öyle ekranında çizik bulana, geri iade garantisi, geri iadede kargo benden !!! Symbian^3 BELLE yüklü 1 ay önce güncellenmiş tüm yollar (nokia'nın kendi GPS bedava olduğundan heran gps'i kullanabilirsiniz üstünde ücretli SPB SHELL 3D (30 tl) programıYANLIŞ DUYMADINIZ SPB SHELL 3D VE birçok destek program yüklü Nokia'nın dokunmatik jelatinini sevmediğimden kendim 20 tl ye özel jelatin taktırdım çünkü parmağınızdaki ısı ile çalıştığı için, daha özel jelatin tercih ettim vee 8 gb hafıza kartı var. 8 megapixel kamerasıyla 720p hd kalitesiyle çekim yapar
640 mhz uçak hızıyla işlem yapar.
yanında kulaklık, usb bağlantı kablısu (bilgisayara) ve şarj aleti (kullanılmamış) sert kapaklı kılıf (her türlü darbeye dayanıklı) AYRICA USB HOST APARATI YANINDA BEDAVA... BU NEDEMEK OLUYOR, TELEFONUNUZA MOUSE,KLAVYE VE USB BELLEK GİBİ HARİCİ APARATLARI ACİL DURUMLARDA İSTEDİĞİNİZ ZAMAN TAKABİLİRSİNZ VE SON SÜRRAT KULLANABİLİRSİNİZ. VE BENDEN SİZE KÜÇÜK CEP MOUSE'U HEDİYE
ve dilli kılıf vereceğim
bu derece fikriyle konuşan başka bir millet yoktur.. Symbian^3 için spb shell 3d'yi bedavaya bana getiren (hack'li), bu telefonu ücretsiz alır. buda benim son sözüm , ayrıca spb shell 3d'li symbian bir telefon artı + artı+ artıdır