C6-01 wlan sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
angmar55

angmar55

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 wlan sorunu
Beyler nette dolaşırken bazen 5 dk bazen 10 dk bazende saniyeler içinde internet bağlantım kopuyor durduk yere baştan bağlamak zorunda kalıyorum bu durum iyice canımı sıkmaya başladı kopup duruyor ev ekranın oraya bakıyorum altta resimdeki gibi buluyorum.

http://g1205.hizliresim.com/x/d/5qcys.jpg

Modem=Airties air 5340 ve en son fw versionu yüklü sorun nerde acaba yardımcı olursanız sevinirim :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

---------- Eklendi @ 01:26:52 ---------- Yazıldı @ 01:24:04 ----------

modem yeni model aslında yapmaması gerekiyor ama erişim noktasın daki wlan ağını kaldır/sil tekrar tanımla.

farukbekl

farukbekl

Üye
kardeş.senin modem mobile bağlantıyı desteklemiyor sanırım.. Ben iş yerindeki modeme bağlıyorum sonra geri siliyor.. Modemi tekrar resetle yeniden yapılandır...

angmar55

angmar55

Üye
    Konu Sahibi
herşeyi denedim ama malesef sonuç olumsuz symbian belleden kaynaklı bir sorun olanilirmi?

farukbekl

farukbekl

Üye
sanmam ya. Wlanda sorun olsa hlç çalışmaz.. Yada hata verir.. Çünkü o durum benim başımdada var. Evdeki sağlam ama iş yerindekini siliyor.. Bende çözüm bulamadım...

angmar55

angmar55

Üye
    Konu Sahibi
dr.web yüklü bir tek

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ayarlarıyla oynadıysan belırlı zamanlarda bağlantıları kesebilir virus taraması yaparken

angmar55

angmar55

Üye
    Konu Sahibi
o zaman komple silim programı başka çare yok gibi :S

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
istersen yüklemelerden kaldırıp bırde öyle kontrol et baglantı kopması yaşayacakmısın.

angmar55

angmar55

Üye
    Konu Sahibi
şu ana kadar kopma olmadı bakalım

angmar55

angmar55

Üye
    Konu Sahibi
angmar55

angmar55

Üye
    Konu Sahibi
Sorun düzelmiş görünüyor antivirüsün ayarlarıylada oynamışım gibi geliyor şu an kopma yok umarım bi dahada olmaz teşekkürler yardımlarınız için.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Sorun düzelmiş görünüyor antivirüsün ayarlarıylada oynamışım gibi geliyor şu an kopma yok umarım bi dahada olmaz teşekkürler yardımlarınız için.

eyvallah antıvirus uygulaması yuklemene gerek yok symbian 3 e virus bulaşması imkansız gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...