Nokia C6-01 WLAN Sorunu Lütfen Yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adilemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 WLAN Sorunu Lütfen Yardım !!!
Arkadaşlar sorunum şu; evdeki mevcut kablosuz medemi kullanarak cepten nete giriyorum, işimi bitirip ve çıktıktan sonra hala kablosuz WLAN'a bağlı gözüküyor, WLAN ayarlarına giriyorum bağlantıyı kes diyorum, kesiyor, 1-2 sn sonra otomatik tekrar bağlanıyor, ben kesiyorum, o bağlanıyor, sürekli WLAN'a bağlı durumdayım, sırf bu yüzden hard format attım telefona, üzerinde yüklü gelen uygulamalar mı bağlanmasına sebep oluyor diye ama nafile hala aynı, lütfen yardım edin !!!

anılbaran

anılbaran

Üye
dostum sen bu konuyu symbian 3 genel bölümüne açmalısın ordaki arkadaşlar dah iyi yardımcı olurlar

__xXx__

__xXx__

Üye
arkadaşım e posta alımın açıksa sürekli bağlanır ona dikkat et ve sürekli bağlanmasını istemiyorsan e mail alımını kapat bi de ekrana widget ekle oradan kapatmayı dene

adilemre

Üye
    Konu Sahibi
yok e-posta açık değil, o da ayrı bir problem zaten, e-postayı yapılandıramıyorum, yapılandırma ayarlarına giriyorum başlat diyorum, kullandığım e-posta uzantısını seçiyorum, mail adresi ve şifreyi giriyorum, yapılandırılıyor diyor, sonrasında servis geçici olarak kullanılamıyor daha sonra tekrar deneyin diyor.

__xXx__

__xXx__

Üye
hmm vallaha aklıma gelen başka bi çare yok bi de diğer kullanıcıların yorumlarını bekleyelim

adilemre

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar çözdüm, hard format attığım halde düzelmeyen sorun, fabrika ayarlarına dönünce düzeldi.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Symbian 3:nono:
Bir fikrim yok:bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt