C6-01 Wifi Sorunu!!! YARDIM!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Wifi Sorunu!!! YARDIM!!
Arkadaşlar 3 aydan uzun süredir c6-01 kullanıyorum. Fakat telefon aldığım günden beri evdeki wifi ya bağlanmıyo. (modemim zoom) Fakat evdekinin dışındaki bütün kablosuzlara sorunsuz bağlanıyo. Sorunun modemde olduğunu düşünüyorum fakat modemi değiştirmeden bir çözüm bulabilirsem çok sevinicem. Yardım ederseniz çok iyi olur.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
modemin wpa yada wpa2 destekliyor mu.

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
Destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebilirim?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
192.168.1.1 internet tarayıcının adres çubuğuna yaz. Şifre isterse boş geç giriş yap

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
Evet destekliyo ne yapmam gerek?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
wpa2 varsa güvenlik ayarini bunu yap ve kaydet modem kendini resetler yeniden yayın gelince telefon da kayıtlı ağı kaldır ve yeni yayın üzerinden baglan.

----------Eklendi @ 21:03:57 ---------- Yazıldı @ 20:59:35 ----------

Bu arada Wlan ağına bağlandığın ağa artık bilgisayar ile bağlanamazsın bu yüzden ağları yönet eski ağ kaldır ve yeni yayın ile şifre girerek tekrar bağla.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kardeşim ne yaptın ses soluk çıkmadı.

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
Bi daha baktımda WPA 2 yokmuş WPA varmış.

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
Güvenlik kısmı zaten WPA.

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
Sorunun modem ile telefon arasındaki bi sorundan kaynaklandığını düşünüyorum. Kuzenimin c6-01'ide bizim evdeki modeme bağlanamadı. Diğer telefon modellerinde bir sorun yok.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım ag hedeflerınden baglandıgın wlanlari önce bır sil sonra ust bardan wifiyi aç wlan bulunca seç

larten123

larten123

Üye
Benim de zoom x5 serisi Wpa2 desteklemiyor şuanki wpa ve bağlanmıyor seninkisi gibi diğer modemlere bağlanıyor

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
Benim de zoom x5 serisi Wpa2 desteklemiyor şuanki wpa ve bağlanmıyor seninkisi gibi diğer modemlere bağlanıyor
Ben modemimi değiştirdim şu an sorunsuz bağlanıyo. Sorun modemdeymiş.

larten123

larten123

Üye
oh oh ne güzel de ben çıldıracağım bizim orada şifresiz bir wlan var ve bir gün bağlanıyorsa diğer gün bağlanmıyor dün takır takır bağlanıyordu bugün yine wlan bulunamadı diyor çıldırmak üzereym

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
oh oh ne güzel de ben çıldıracağım bizim orada şifresiz bir wlan var ve bir gün bağlanıyorsa diğer gün bağlanmıyor dün takır takır bağlanıyordu bugün yine wlan bulunamadı diyor çıldırmak üzereym

sanırım hep aynı marka modemle sorun yaşanıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öyle görünüyor

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
Sanki zoom modemle c6-01 arasında bi sorun var gibi. Kuzenimin c6-01'ide eski zoom modeme bağlanmamıştı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
wpa2 desteklemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...