C6-01 Wi-Fi-Galeri problemi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
can45

can45

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Wi-Fi-Galeri problemi.
Öncelikle herkese merhaba.Şimdiden herşey için sağolun.
Telefonum C6-01. 2 gün önce kadar servisten geldi format atılmış halde geldi çok farklı olduğunu görünce sevindim.Fakat.Alıştığım Wi-Fi özelliklerini bulamayınca biraz sevincim kursağımda kaldı.Öncelikle.Bağlantı ayarları AVEA WAP GPRS.Normalde (format öncesi) böyle olmasına rağmen wireless e bağlandığımda otomatik web e atıyor ondan sonra girdiğim her site Wireless üzerinden bağlanıyordu.Fakat şu an site isimleri üstünden tek tek Wi-Fi ı değiştirmek zorunda kalıyorum yok mudur bunun bir kolay yolu. (ÖRNEĞİN M.FACEBOOK'UN ÜSTÜNDEN DÜZENLE DEDİĞMDE ÇIKAN MENÜDE ERİŞİM NOKTASINI AYARLADIĞIMDA WİRELESS TEN BAĞLANABİLİYORUM )
2. problemim ise Galeri menüsü.Hafıza kartında ki fotoğraflar (Çekilenler dışındakiler , benim attıklarım v.b ) galeride yok.Yanlzca servise gitmeden önce çektiğm 3-4 fotoğraf duruyor.Fakat Fotoğraf düzenleyiciye falan girdğimde diğer fotoğraflarda görünüyor.

Şimdiden teşekkürler.

Rygebin

Rygebin

Üye
galeri sorunu için hafıza kartını verdin mi yoksa aldın mı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öncelikle telin annamı bellemi

can45

can45

Üye
    Konu Sahibi
1-Hafıza kartını aldın mı verdin mi derken ? Servise gönderirken aldım telin içinden servisten dönene kadar N79 umda kullandım hafıza kartını.
2-Dostum acemiyim anna mı belle mi hiç bir fikrim yok

can45

can45

Üye
    Konu Sahibi
Hala sorun devam etmekte

veli_efendi

veli_efendi

Üye
sen onu belle yap bide öyle dene kardeş

MrExpert

MrExpert

Üye
bağlantı ayarlarını her zamn sor yap....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt