C6-01 Vodafonelive Girme Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Bab Hunk

Bab Hunk

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Vodafonelive Girme Hatası
Ben telefonu refresh güncelledim ama 2 hafta sonra felan telefonla vodafonun sitesine giremiyorum yani vodafonelive'a sorun olarak yazan şey işe wml biçimini telefonunuz desteklemiyor bu yüzden ne mobil tv izliyebiliyorum nede o siteye girebiliyorum ama diğer sitelere hatasız bir şekilde giriyo telefonda bi hata yok sanırım ama sitede bi değişiklik veya ayarlarda bi degişiklik olduysa buradan bizlere bildirip yardım Ederseniz Çok Memnun olucam.Konuyu doğru yere açtığımı tam bilmiyorum ama lütfen apatmayın taşıyın.
 


Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
konu yerin yanlış dostum symbian 3 genel bölümünde dosya paylaşımı ya da sorunlar paylaşılmıyor. Konunuzun symbian 3 yazılım-destek bölümüne açsaydınız daha yerinde olurdu yeni üye olduğunuzdan alışmamış olabilirsiniz forum kurallarına bir göz atın ve mesajınızın altındaki mesajı şikayet et butonuna tıklayarak talep mesajınızı yazın gönderin yönetici ilgilenecektir bu butonu sizden başka forum kurallarına aykırı mesaj atan arkadaşlar içinde kullanırsanız iyi olur :)

gelelim sorununuza tarayıcıda bir eksiklik yok aksine hızlandırıldı güncellendi fakat donma problemi olabiliyor o ayrı. Ama eğer güncellerken eksik birşey olduysa hata veriyor olabilir. Ayrıca dediğiniz gibi site de güncellenmiş olabilir.
 
yaren_dede

yaren_dede

Üye
baktım sitede bir sorun yok sen nereye giremiyorsun adresi bir yapıştır bakalım sorun bizdede aynımi
 
Bab Hunk

Bab Hunk

Üye
    Konu Sahibi
live.vodafone.com normal tarayıcıdan asla giremiyorum operadan girdi ama mobil tv izlenmiyor nedense sizce yeniden belle refreshi yükleyimmi yada ne yapıyım siz yazın acil lütfen.
 
Bab Hunk

Bab Hunk

Üye
    Konu Sahibi
halen bir cevab gelmedi tam olarak lütfen bi ilgilenin gerekli bilgi varsa yazarım daha.
 

adalet25

Üye
aynı sorunu BENDE yaşıyorum BENDE c6 nokia var
 
Bab Hunk

Bab Hunk

Üye
    Konu Sahibi
ne müşteri hzmtleri neede bşka biri nedenini söyleyemio nednse
 
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
baglantını degiştirip dene birde internet yerine vodafone live'ı seç
 
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
live a opera miniden girebiliyorum Ben
 
Bab Hunk

Bab Hunk

Üye
    Konu Sahibi
yaw operadan girince mtv izlenmiyor aam nedense telefonun kendi tarayıcısından girilmiyo neden oluyo bn çözemedim siz bi çzöümü bulduysanız bilgilendirirseniz sevnirim gerekli bütün bilgileri yazdım ama halen ne vodafone forumda nede müşteri hizmetlerinde bi çözüm yolu gösterilmedi.
 
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
baglantını degiştirip denedin mi?
 

ahmetokan3

Üye
bende aynı o sorunla karşılaşıyorum her turlu yolu denedım ama olmuyor
 

maximum42

Üye
hafıza kartını çıkardım taktım düzeldi ama favorileri yeniliyorum yenileme başarısız diyor.
 

uzmanby

Üye
acil yardım bende live.vodafone baglanamıyorum tarayıcı da sorun var arkadaş baştan söyledi vive ayarları tam ama e6 dan live ye baglanamıyorum müşteri hizmetleri bana internet tarifesi alman lazım diyor bedava olamaz live dedi acil yardım
 

uzmanby

Üye
arkadaşlar müşteri hizmetleri bişey anlamıyor ben gecenlerden nokia e6 dan live ye baglanamıyorum dedi cünkü internet paketi almanız lazım dedi bu sefer bir internet paketim olan bir vodafone hattını taktım e6 ya bu sefer de yok telefonunuz bozuk diyor yani sanki hata siz de iş gibi sucu direk sizin uzerinize atıyorlar maksatları hata kendilerinde degil arkadaşlar nokia e6 dan live.vodafone ye ben de giremiyorum burada neden e6 dan live ye nasıl girecegimiz hakkında yardım edilmiyor anlamadım gitti acil yardım ben de e6 live ye giremiyorum acil yardım lütfen arkadaslar buraya yogunluk yapın.
 

samsun007

Üye
arkadaşlar live a girmeme nedeni belle refresh in wml tarayıcı yı desteklemiyor olması sorun bu
 


Üst Alt