c6-01 vererek alabileceğim akıllı telefon ne olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
c6-01 vererek alabileceğim akıllı telefon ne olur?
arkadaşlar elimde c6-01 ve e65 telefon var c6-01 im gayet temiz kullanıldı mat ekran koruyucusu hiç çıkmadı ayrıca hep silikon kılıfla kullanıldı ve 1 yıl garantisi devam ediyor, e65 ise kasası orjinali takıldı temizdir bu ikisini verecek olursam 2.el kullanışlı samsung hariç nasıl bir akıllı telefon alabilirim?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
arkadaşlar elimde c6-01 ve e65 telefon var c6-01 im gayet temiz kullanıldı mat ekran koruyucusu hiç çıkmadı ayrıca hep silikon kılıfla kullanıldı ve 1 yıl garantisi devam ediyor, e65 ise kasası orjinali takıldı temizdir bu ikisini verecek olursam 2.el kullanışlı samsung hariç nasıl bir akıllı telefon alabilirim?

C7 2.el temiz iken 500 e kadar çıktıkları oldu ciddi ciddi ama C6-01 için bilmem gerçi hemen hemen aynılar ama. sanırım ikisi ile birlikte sağlam bir telefon alabilirsin ama yine nokia olur o bütçeye tahminimce.

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ya benim düşüncem üstüne en fazla 200 tl daha ekleyerek sony bi telefon almak ama olurmu ki?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
1000 tl ayarlayıp 2. El htc sens veya galaxy s2 alabilirsin ama samsung olmasın dedin sanırım sağlam bir cihaz arıyorsun ondan htc al dedim ya da xperia arc s falan düşünebilirsin 2. Elde bulursun sanırım ama bence sıfır al malını bil;)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 219846
Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arc ile arc s in arasındaki fark sadece işlemci hızı mı? belki takas yapabileceğim birisini bulabilirim :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Onu tam olarak bilmiyorum ama arc s daha yi diye biliyorum:)

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
Bence n9 al hem şık görünüşü var hemde gayet güzel bir telefon.

WebStyle

WebStyle

Üye
Samsung neden istemiyorsunuz bilmiyorum ama HTC ve Sony cihazlara bakın derim. Yine de fikriniz değişirse Samsung Ace2 ya da Wonder bu modelleri de bi inceleyin derim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt