C6-01 v111.040.1511 Final ( güncelleme 01.11.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

anlamamki

Üye
hakan kardeş şunları tek link halinde veremezmisin çok dagınık yaw korkuyorum şimdi flaşh lamaya ,bide hanımın telı komple uçarsa al başına bı dert neyse tek link halinde verırsen super olur saygılar

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
aynen dostum ya tek part halinde yapsaydın keske :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Eline sağlık Hakan. Mediafire klasörü güzel olmuş ama müsait olduğun bir ara tek paket halini de upload edebilirsen hem ilk kez indiren arkadaşlar için kolaylık, hem de alternatif link olmuş olur.

Bu arada ofw kaynaklı bazı çakışmalar mevcut sanırım, o yüzden bir süre daha senin önceki versiyonda bekleyeyim diyorum. Eline emeğine sağlık arkadaşım.

ByRedox

ByRedox

Üye
ben ilk kez cfw kuracaktım ama bu cfw yi kuracağım ama acayip geldi ekte bi dosya media firede dosyalar nasıl yapacağım biri bana soylesin n8 i böle bozdm sustu bari c6 01 susmasuın ltfen bi yardım :(((((

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
ben ilk kez cfw kuracaktım ama bu cfw yi kuracağım ama acayip geldi ekte bi dosya media firede dosyalar nasıl yapacağım biri bana soylesin n8 i böle bozdm sustu bari c6 01 susmasuın ltfen bi yardım :(((((
mediafire a eklediğim tüm dosyaları indirip phoenix in kurulu olduğu yerde RM-718 klasörüne atıp flash işlemini yapacaksın. mediafire da yüklü olan yazılımda batarya simgesi yeşil olarak ayarlandı.eğer sen orjinal renkli batarya simgesi istiyorsan da, ilk sayfada vermiş olduğum rofs3 dosyasını mediafire dan indirmiş olduğun rofs3 ile değiştirip flash atacaksın. takıldığın bir yer var ise mesaj yazman yeterli.. flash işleminde yanlış bir şey yapman sonucu telefonun çalışmasa bile panik yapmadan haber ver 2 sn de kurtarırız..

- - - Eklendi - - -

Eline sağlık Hakan. Mediafire klasörü güzel olmuş ama müsait olduğun bir ara tek paket halini de upload edebilirsen hem ilk kez indiren arkadaşlar için kolaylık, hem de alternatif link olmuş olur.

Bu arada ofw kaynaklı bazı çakışmalar mevcut sanırım, o yüzden bir süre daha senin önceki versiyonda bekleyeyim diyorum. Eline emeğine sağlık arkadaşım.
müsait bir zamanımda tek link halinde ekleme yaparım. çakışma derken ne demek istedin acaba?? eğer gördüğün bir hata var ise bildirirsen düzeltmeye çalışırım. şuan için kilit ekranında küçük bir hata buldum onu da düzelticem yakında..

- - - Eklendi - - -

ilgin için teşekkürler hakan
rica ederim.işiniz görülsün..
- - - Eklendi - - -

nokia 701 112.010.14.04 sürümünde kulanıyorum gayet güzel çalışıyor

arkadaşın bahsettiği sorun farklı. eklediğin resimdeki gibi widget çalışıyor fakat widgetin üzerine basılı tuttuğunda sol alt köşede çıkan ayar simgesine tıklarsan eğer sadece siyah bir ekran geliyor.mümkünse kontrol eder misin ? sende düzgün mü??
- - - Eklendi - - -

selam. hocam eline sağlık yükledim fakat kapatıp açınca tel'i sadece batarya,şebeke saat gözüküyoronun dışında hiçbir işlem yapılmıyor.ne yapılabilir?
yazılımı yeniden yükleyin.herhangi bir sorun olmaması gerek. sorun devam ederse haber verin yardımcı olayım..

Zvezdarea

Üye
reyis herşeyi yapmısın süper ama şu menü logolarını iphone deki gibi yapsaydın süper olurdu

belco2

belco2

Üye
bende gayet düzgün çalışıyo sorun yok

cyber

cyber

Üye
tek part halinde isteyen arkadaşlar buyrun link

NOT: cfw de bazı ekleme ve çıkarmalar yapılmıştır ama hakan_710 un cfw sidir

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Birkaç yerde görmüştüm, sen de demişsin bazı programlar refreshte tam çalışamıyormuş. O açıdan sordum. Ben henüz yüklemedim zaten refreshi.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç yerde görmüştüm, sen de demişsin bazı programlar refreshte tam çalışamıyormuş. O açıdan sordum. Ben henüz yüklemedim zaten refreshi.
tarayıcının yeni olması sebebiyle falan birkaç küçük hata mevcut yazılımda. ama menü geçişleri falan olsun, flv sorunu olsun derken az da olsa bazı yerleri düzeltmişler. telefon eskisine göre biraz daha iyi gibi geldi.açılışta ram miktarı 145mb. artılarını göz ününde bulundurursak belle de durmanın bir açıklaması yok. ama tabi ki yine de sizin bileceğiniz iş.

- - - Eklendi - - -

bende gayet düzgün çalışıyo sorun yok

- - - Eklendi - - -

mediafire dan indiremeyen yada indirme hatası alan arkadaşlar için en kısa zamanda tek link ekleyeceğim. beklemek istemeyenler idman kullanarak dosyaları sorunsuzca indirebilir..

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
tarayıcının yeni olması sebebiyle falan birkaç küçük hata mevcut yazılımda. ama menü geçişleri falan olsun, flv sorunu olsun derken az da olsa bazı yerleri düzeltmişler. telefon eskisine göre biraz daha iyi gibi geldi.açılışta ram miktarı 145mb. artılarını göz ününde bulundurursak belle de durmanın bir açıklaması yok. ama tabi ki yine de sizin bileceğiniz iş.

Belle Ofw olsa dakika beklemem hemen geçerdim refresh cfwne zaten de söz konusu senin 609 olunca kararsız kaldım :D

tahamel

Üye
sanırım rom pacther kurulu değil yinede hacklimi oluyor..

hakann09

hakann09

Üye
adaşım teşekkürler eline sağlık kullanıyorum gayet güzel

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
escape72

escape72

Üye
hakan kardeş tek link eklersen indirecez mediafireden indiremiyorum hazırladığın için teşekkür ederiz.

beray1996

Üye
güzel yapmışsın tamam ama bu siyah c6 01 için bunun silver olanı yokmu

isamey

Üye
selam
mediafire de nasıl indireceğim bir türlü indiremedim loading diyor bekliyor
direk indirebileceğimiz adres varmı

ByRedox

ByRedox

Üye
rar içindekilerini cıkarcakmıyım ????

yasirtaha

yasirtaha

Üye
tek dosya yapıp upload ediyordum arkadaşlar böyle istedi.ileride güncelleme yaparsam tamamını indirmenize gerek kalmadan sadece değiştirdiğim dosyayı indirmeniz yeterli olacak. verdiğim linke girip üst kısımdan hepsini işaretleyip indirmeye başlayın dosyalarda herhangi bir problem yok.

- - - Eklendi - - -

şimdi denedim bende böyle bir hata yok.kurmuş olan diğer arkadaşlar cevap verirse sorunun sadece sizde olup olmadığını anlayabiliriz.
tamamdır hallettim problemi yükledim kullanıyorum sorun yok teşekkürler

Üst Alt