ilgin için teşekkürler hakandenedim aynı sorun bende de var. yorumları okuduysan ilk sayfada nokia 700 e yükleyen bir kişide de aynı sorun varmış.refresh ile uyumlu değil sanırım şimdilik ya öyle kullanacaksın yada bekleyeceksin
mediafire a eklediğim tüm dosyaları indirip phoenix in kurulu olduğu yerde RM-718 klasörüne atıp flash işlemini yapacaksın. mediafire da yüklü olan yazılımda batarya simgesi yeşil olarak ayarlandı.eğer sen orjinal renkli batarya simgesi istiyorsan da, ilk sayfada vermiş olduğum rofs3 dosyasını mediafire dan indirmiş olduğun rofs3 ile değiştirip flash atacaksın. takıldığın bir yer var ise mesaj yazman yeterli.. flash işleminde yanlış bir şey yapman sonucu telefonun çalışmasa bile panik yapmadan haber ver 2 sn de kurtarırız..ben ilk kez cfw kuracaktım ama bu cfw yi kuracağım ama acayip geldi ekte bi dosya media firede dosyalar nasıl yapacağım biri bana soylesin n8 i böle bozdm sustu bari c6 01 susmasuın ltfen bi yardım((((
müsait bir zamanımda tek link halinde ekleme yaparım. çakışma derken ne demek istedin acaba?? eğer gördüğün bir hata var ise bildirirsen düzeltmeye çalışırım. şuan için kilit ekranında küçük bir hata buldum onu da düzelticem yakında..Eline sağlık Hakan. Mediafire klasörü güzel olmuş ama müsait olduğun bir ara tek paket halini de upload edebilirsen hem ilk kez indiren arkadaşlar için kolaylık, hem de alternatif link olmuş olur.
Bu arada ofw kaynaklı bazı çakışmalar mevcut sanırım, o yüzden bir süre daha senin önceki versiyonda bekleyeyim diyorum. Eline emeğine sağlık arkadaşım.
rica ederim.işiniz görülsün..ilgin için teşekkürler hakan
- - - Eklendi - - -
arkadaşın bahsettiği sorun farklı. eklediğin resimdeki gibi widget çalışıyor fakat widgetin üzerine basılı tuttuğunda sol alt köşede çıkan ayar simgesine tıklarsan eğer sadece siyah bir ekran geliyor.mümkünse kontrol eder misin ? sende düzgün mü??
nokia 701 112.010.14.04 sürümünde kulanıyorum gayet güzel çalışıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
yazılımı yeniden yükleyin.herhangi bir sorun olmaması gerek. sorun devam ederse haber verin yardımcı olayım..selam. hocam eline sağlık yükledim fakat kapatıp açınca tel'i sadece batarya,şebeke saat gözüküyoronun dışında hiçbir işlem yapılmıyor.ne yapılabilir?
tarayıcının yeni olması sebebiyle falan birkaç küçük hata mevcut yazılımda. ama menü geçişleri falan olsun, flv sorunu olsun derken az da olsa bazı yerleri düzeltmişler. telefon eskisine göre biraz daha iyi gibi geldi.açılışta ram miktarı 145mb. artılarını göz ününde bulundurursak belle de durmanın bir açıklaması yok. ama tabi ki yine de sizin bileceğiniz iş.Birkaç yerde görmüştüm, sen de demişsin bazı programlar refreshte tam çalışamıyormuş. O açıdan sordum. Ben henüz yüklemedim zaten refreshi.
bende gayet düzgün çalışıyo sorun yok
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tarayıcının yeni olması sebebiyle falan birkaç küçük hata mevcut yazılımda. ama menü geçişleri falan olsun, flv sorunu olsun derken az da olsa bazı yerleri düzeltmişler. telefon eskisine göre biraz daha iyi gibi geldi.açılışta ram miktarı 145mb. artılarını göz ününde bulundurursak belle de durmanın bir açıklaması yok. ama tabi ki yine de sizin bileceğiniz iş.

rompatcherı sonradan yükleyeceksiniz tabi sistem dosyalarına erişmek istiyorsanız.. hiçbir işlem yapmasanız bile imzasız uygulama yükleyebilirsiniz...sanırım rom pacther kurulu değil yinede hacklimi oluyor..
ben teşekkür ederim güle güle kullanın..adaşım teşekkürler eline sağlık kullanıyorum gayet güzel
tamamdır hallettim problemi yükledim kullanıyorum sorun yok teşekkürlertek dosya yapıp upload ediyordum arkadaşlar böyle istedi.ileride güncelleme yaparsam tamamını indirmenize gerek kalmadan sadece değiştirdiğim dosyayı indirmeniz yeterli olacak. verdiğim linke girip üst kısımdan hepsini işaretleyip indirmeye başlayın dosyalarda herhangi bir problem yok.
- - - Eklendi - - -
şimdi denedim bende böyle bir hata yok.kurmuş olan diğer arkadaşlar cevap verirse sorunun sadece sizde olup olmadığını anlayabiliriz.