hack falan yapmayacaksın çünkü sistem zaten hackli. Rompatcher yükleyip open4all yamasını aktiflestir ve x plore ile save dosyalarıni istediğin yere at. Rompatcher a girerken file not found yada benzeri herhangi bir uyarı alırsan kullandığın rompatcher sürümünu değiştirben sadece HD oyunlar için save yükleyeceğim bunun için ayrı hack işlemi yapmam gerekiyor mu ? yoksa sadece X-plore yüklemem yeterlimi ? şimdiden teşekkürler çok soru sordum![]()
o hata ilk gün upload ettiğim sürümde vardı. sonradan tekrar düzenleyip upload ettim o yüzden dosyaları yeniden indirip flash atman gerekli.
overclock yapma olayı falan yok. Nokia dan başkası yaptım derse de inanma. böyle arayışlar içerisine girme boşa zaman kaybı yapmış olursun.
- - - Eklendi - - -
ayrıca phoenix hata veriyor ise bir yerde yanlış yapıyorsun. Hiçbir sorun yok. Bilgisayarının ve programlarının güncel olmasına dikkat
yüklemeyi yaptım programı tekrar kurdum hallettim yalnız sosyal ağlara girince ekran kararıyor öylece kalıyor eğer sizde olmuyorsa bend hata vardır yeniden flash aatayım bi deneyinde
- - - Eklendi - - -
overclock yapma olayı falan yok. Nokia dan başkası yaptım derse de inanma. böyle arayışlar içerisine girme boşa zaman kaybı yapmış olursun.
- - - Eklendi - - -
ayrıca phoenix hata veriyor ise bir yerde yanlış yapıyorsun. Hiçbir sorun yok. Bilgisayarının ve programlarının güncel olmasına dikkat
yüklemeyi yaptım programı tekrar kurdum hallettim yalnız sosyal ağlara girince ekran kararıyor öylece kalıyor eğer sizde olmuyorsa bend hata vardır yeniden flash aatayım bi deneyinde
bu videoyu izle ogrenirsin sendeArkadaşlar ben yeni öğrendim bu cfw işini ama daha flashlama yapmadım nasıl yapılır genel bi anlatırmısınız biraz yardımcı olursanız sevinirim.

kullanmış olduğun sürümü özelden mesj ile atarsan kontrol edebilirim.belki sürüm belle refresh ile uyumsuz olabilir denemek gerek..hakan favourite apps widgeti yükledim. widgetteki uygulamalın yerini ayarlamak için ayarlarına giriyorum ekran tamamiyle kararıp kalıyor.Neden oluyor acaba bi deneyebilir misin? Ayrıca eline sağlık genel olarak çok harika bir çalışma.
o beyazlamalar yazılımın kendisi ile alakalı genel bir sorun. bu ve bunun gibi birkaç hata daha var. mesela google da arama yaparken eğer klavye açıkken 'ara' tuşuna basarsanız 'oturum aç' tuşuna basmış gibi algılıyor.bastığınız yerin biraz aşağısını algılıyor. bunlar için nokia destek hattına mesaj atmalısınız. ne kadar çok mesaj o kadar kısa sürede yeni bir güncelleme..hocam bazı geçiş noktalarında beyazlama geliyor ekrana mesajdada aynı şekilde bi fikrin varmı
effect için core dosyasını açıp resource/effect içerisindeki dosyaları orjinalleri ile değiştirebilirsiniz. söylediğinz ikinci şey için ise şuan yapabilecek birşey yok.multitasking port olduğu için onun efekt dosyalarını şuan için sistem desteklemiyor.belki ileri de bir çözüm bulunursa onu düzeltirim..selam
ellerine sağlık güzel bir cf olmuş
çok basit 2 önerim olacaktı efekte.
döndürme efektini orjinal olarak bıraksan, birde Fp1 Multitasking te bir proğram seçtiğinde, orjinaldeki gibi proğram açılma efektini yüklesen, böylece sanki birazdaha cf birazdaha stabil gibi oluyor.
teşekkürler
kullanmış olduğun sürümü özelden mesj ile atarsan kontrol edebilirim.belki sürüm belle refresh ile uyumsuz olabilir denemek gerek..
- - - Eklendi - - -
buradan kurmuştum hakan
http://www.maxicep.com/symbian-3-yazi-ekran-dil-araclari/jaakko-haukipuro-favourite-apps-v1-02-0-symbian-3-signed-562228.html
tek dosya yapıp upload ediyordum arkadaşlar böyle istedi.ileride güncelleme yaparsam tamamını indirmenize gerek kalmadan sadece değiştirdiğim dosyayı indirmeniz yeterli olacak. verdiğim linke girip üst kısımdan hepsini işaretleyip indirmeye başlayın dosyalarda herhangi bir problem yok.hocam tek dosya yapamazmısın linki tek tek indiremedim
şimdi denedim bende böyle bir hata yok.kurmuş olan diğer arkadaşlar cevap verirse sorunun sadece sizde olup olmadığını anlayabiliriz.haritalarda harita guncellemede wifi baglı olsa bile baglanacak wifi yok diyen oluyor mu bende diyor cunku
denedim aynı sorun bende de var. yorumları okuduysan ilk sayfada nokia 700 e yükleyen bir kişide de aynı sorun varmış.refresh ile uyumlu değil sanırım şimdilik ya öyle kullanacaksın yada bekleyeceksinkullanmış olduğun sürümü özelden mesj ile atarsan kontrol edebilirim.belki sürüm belle refresh ile uyumsuz olabilir denemek gerek..
- - - Eklendi - - -
buradan kurmuştum hakan
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...ite-apps-v1-02-0-symbian-3-signed-562228.html
- - - Eklendi - - -
buna hiç dikkat etmedim son günlerde pek mesaj kullanmıyorum. yazılımda bazı sıkıntılar mevcut. mesela tarayıcı da iken bazen telefon donuyor ve batarya çıkarmak zorunda kalıyorsunuz. yada google da arama yaparken eğer klavye açık şekilde 'ara' tuşuna tıklarsanız 'oturum aç' tuşuna tıklamış gibi kabul ediyor. onu da nokia'nın düzeltmesi gerek. gördüğünüz sorunları destek hattına bildiririrseniz er yada geç güncelleme çıkarırlar.sorun bende tekrar yukledim sorun yok su an ama bazen telefon calsıyor gibi ama ne arama yapıyor ne mesaj geliyor nede gidiyor yeniden baslatınca normale dönuyor