hakan_710
Üye
-
Konu Sahibi
-
hakan usta bişey soracam bu rompatcher sız sistem dosyalarını görebilme olayında cihaz güvenliksiz kalmaz mı?
taammam
niye güvenliksiz kalsın romdan birşey silmek mümkün değil en fazla c den birşey silebilirler. O da büyük bir sorun yaratmaz. Ayrıca telefonu kullananlar cfw falan yüklediklerine göre çocuk değil sanırım ne yaptıklarının bilincinde olurlar ve ona göre davranırlar zaten.
küçük düzeltmeler yapılmıştır. vatana millete hayırlı uğurlu olsun
şu andan itibaren tekrar indirip sorunsuzca yükleyebilirsin kardeşim
kardeşim indirip tekrar mi yükleyeyim ben
yapmak birşey deil fakat dediğin sürüm tam anlamıyla fp1 tarayıcısı değil. Anlayacağın sadece görüntü var performans olarak eski sürüm.Tarayıcı sürümünü de 8.3.1.1 yapabilirmisn
kardeşim bi msn açar mısın ?
ellerine sağlık ya yeni flash attım yarına birgüneküçük düzeltmeler yapılmıştır. vatana millete hayırlı uğurlu olsun
ismini bile hatırlamadığım bir sürü yerde üyeliğim mevcut. ama oralarda paylaşmayı hiç düşünmedim. çünkü uğraşacak fazla zamanım yokyabancı forumlarda paylaşmayı hiç düşündünmü? gördüğüm kadarıyla yabancı forumlardada bulunuyorsun en son symbian developers da gördüm seniyani diyeceğim c6-01 e cfw hiç yok ayriyetten olan projede iptal edildi (power belle) iptal edildi, konusu kapatıldı falan..onlarda yararlansın bence
taammamismini bile hatırlamadığım bir sürü yerde üyeliğim mevcut. ama oralarda paylaşmayı hiç düşünmedim. çünkü uğraşacak fazla zamanım yokarayan kişi gelsin forumumuzda bulup yararlansın. oralara da konu açmak zor birşey değil fakat konuyu açtıktan sonra ilgilenmesi zor. sürekli konu açıp başı boş bırakan biri de değilm
Denemek için kurdum cfw ni.Ama kalıcı oldu.Gerçekten çok güzel olmuş.Sade ve stabil.Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yok.olursa yazarım.Emeğine sağlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?