c6-01 uygulama yukleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

aslanmusty

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 uygulama yukleme sorunu
arkadaşlar telefona uygulama yukleyemiyorum.nokia beta labs tan sleep screen diye bir uygulama indirdim.yuklemek için tıklıyorum yuklemeye başlıyor.yarısından çoğu bitmişken yuklendi sesi geliyor ama yarım saniye sonra yuklenemedi diyor.yüklü uygulamalar listesine ekleniyor ama uygulamalar klasorune kısayol gelmiyor.programı kullanamıyorum.aynı olay ovi mağaza dan climate massion 3d yuklerkende geeçekleşti.lütfen yardım

n000k

n000k

Üye
telin dili ingilizceyken yüklemeye çalış

aslanmusty

Üye
    Konu Sahibi
olmadı :(

n000k

n000k

Üye
hmm.. anna mı yükledin tele? ve oviden mi yükledin? eğer öyle yüklediysen evet oviden anna yüklendiğinde bir sürü sorunla karşılaştım bende.. mesela sleeping screen, bubbles hepsi yüklüydü bende anna dan önce .. oviden anna yı yükledim ve maalesef türkçe dildeyken bu programlarım çalışmadı, teli inglizce dilde kullanırken çalışıyordu.. ve flaş attım tele ilk defa .. eğer istiyosan at flaş.. yok eğer ben bu riski göze alamam diyosan nokia shop a götür derdini anlat ve sana tekrardan anna yükleyiversinler.. bursa nokia shop şuan tadilatta olduğu için ve 26 eylülde açılcağı için ben beklemedim flaş attım. niye diye sorarsan uygulamalar sorun değildide.. ben oviden annayı yükleyince tele acayip şekilde şarjım gitmeye başladı 20 saat bile dayanmadı.. o yüzden göze aldım flaşı!!!

----------Eklendi @ 23:07:03 ---------- Yazıldı @ 23:05:57 ----------

tele soft format at. ve tekrar yüklemeye çalış bakalım..

aslanmusty

Üye
    Konu Sahibi
flash ı daha once 5800 da yapmıştım ancak artık bilgisayarım yok.flash atamam.soft format deneyeyim bakalım teşekkür ederim ilgilendiğin için

hea birde şöyle bir bilgi ekleyeyim.annaya geçtikten sonra ben adrenaline diye bir araba yarışı , angry birds falan ve daha bir sürü oyun yükledim onlarda karsılasmadım.aradan 2 gün geçti şimdi bu durum.e bu arada güncelleştirme de cıkmadı ne alaka anlamadım.bir de bir sorum daha olacak; şu Qt denen meret telefonda yuklu olmama ihtimali varmı ya? yüklü uygulamalar listesinde gözükmüyor da!

n000k

n000k

Üye
flash ı daha once 5800 da yapmıştım ancak artık bilgisayarım yok.flash atamam.soft format deneyeyim bakalım teşekkür ederim ilgilendiğin için

önemli değil :) olmazsa hard format at dicem ama.. en temizi kendim yapcam diyosan flaş.. yada nokia shop a tekrar götür yüklesinler.. ama yinede aklında bulunsun.. anna iyi şekilde yüklensede teline bu programı kurmak için yada bubbles yada SPB Shell illaki teli ingilizce yapıp yükleyebilirsin.. malesef böyle :( ..

aslanmusty

Üye
    Konu Sahibi
düzelttiğim kısmada bi göz atarmısın rica etsem ?

aslanmusty

Üye
    Konu Sahibi
hea birde şöyle bir bilgi ekleyeyim.annaya geçtikten sonra ben adrenaline diye bir araba yarışı , angry birds falan ve daha bir sürü oyun yükledim onlarda karsılasmadım.aradan 2 gün geçti şimdi bu durum.e bu arada güncelleştirme de cıkmadı ne alaka anlamadım.bir de bir sorum daha olacak; şu Qt denen meret telefonda yuklu olmama ihtimali varmı ya? yüklü uygulamalar listesinde gözükmüyor da!

bu kısım.nedir bu Qt.nerden telefona yükleyebilirim? Qt internet sayfasına baktım ama okadar çok link var ki :S anlayamadım birşey

n000k

n000k

Üye
benim pek bir bilgim yok Qt ile o zaten yüklü olması lazım telde ve uygulamalarda zaten gözükmüyor sanırım :( yüklediğin oyunlara gelince belkide onlar Qt ile alakalı olmadıkları için yüklenmişlerdir.. ben pek bilgili değilim.. sadece ben yükledim sleeping screeni ve nasıl yükleyebildiğimi anlattım.. ama dediğim gibi kim ovi ile anna güncellemesi yaptı değişik sorunları oldu..

aslanmusty

Üye
    Konu Sahibi
haklısın katılıyorum ama bu probleme kadar bende bir sorun yoktu...aynen dediğin gibi sorun bu arada.Qt ile çalışan uygulamalar yuklenmıyor.diğerlerinde bir problem yok.şimdi bir şey daha buldum internetten.nokia beta labs ta smart installer diye bir programcık var.mesela sleepscrren indiriyorsun ya onunla birlikte geliyor.içinde yani.ikisi birlikte çalışıyor eger Qt yuklu değilse yada eksikse o smart installer tarafından tamalanıyor.sanırım bu kısımda problem cıkıyor.yani program yujlenıyor yani sleep screen ama smartinstaller programcığı Qt yuklemesını gerçekleştriemiyor.problememiz bu

n000k

n000k

Üye
olabilirde.. bence o zaman smart installer ı tekrar yükle madem belki sorununa çözüm olur.

aslanmusty

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardeşim teşekkür ederim.en basında ben yanlış sleepscreen dosyasını ındırmısım.dediğin gibi ingilizce dile çevirince yukleme tamamen tamamlandı.qt de yuklendi ;)

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
eyv.. ben sleeping screeni nokia beta labs tan indirdim.. yani o yüzden şimdi yüklerken sorun yaşamadım.. ama dediğim gibi çoğu uygulama< sanırsam qt ile alakalı uygulamalar > ingilizce dilde yükleniyor.. teli sonra türkçeye çevirincede çalışıyor :) umarım nokia bu dil değiştiripte yükleme sorununa bi çare bulurda anadilimizdede rahar rahat yükleme yapabiliirz :)

• Beğen
Tepkiler: iatis
Treez

Treez

Üye
sanırım en iyi yardım bu konu altından gelebilir. bende anna güncellemesini yaptım sistem hatası deyip duruyordu tel dilini ingilizce yaptım çoğu hata düzeldi klavye vs. ama bugün buradan baya uygulama indirdim 25 civarında; sonra tele attım hepsinde aynı hata: unable to install :angry: ne yapmam gerek bilgisi olan var mı? :hmmm

nataraj marble

nataraj marble

Üye
Kardeş Gt ile falan alakası yok uygulamalardan kaynaklanan sorun.Bugün bende güncelledim eski uygulamalarda aynı hatayı bende aldım. Ama çıkan son uygulamaları yüklersen hiç bir sorun olmuyor. O yüzden hata telefondan değil uygulamalardan. Mesela youtube downloader yüklerken hata alıyorum, ama whatsapp'ı yüklediğimde sorun olmuyor. O bence biraz uygulamanın güncelliği ile alakalı.

escape72

escape72

Üye
hea birde şöyle bir bilgi ekleyeyim.annaya geçtikten sonra ben adrenaline diye bir araba yarışı , angry birds falan ve daha bir sürü oyun yükledim onlarda karsılasmadım.aradan 2 gün geçti şimdi bu durum.e bu arada güncelleştirme de cıkmadı ne alaka anlamadım.bir de bir sorum daha olacak; şu qt denen meret telefonda yuklu olmama ihtimali varmı ya? Yüklü uygulamalar listesinde gözükmüyor da!

Bu kısım.nedir bu qt.nerden telefona yükleyebilirim? Qt internet sayfasına baktım ama okadar çok link var ki :s anlayamadım birşey
kardeş sen wifiden mi indiriyorsun uygulama yoksa mobil veriden mi

Üst Alt