C6-01 Titreşim sorunu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

shinnok

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Titreşim sorunu!!!
Arkadaşlar telefonu yeni aldım symbian belle işletim sistemli geldi telefon nokia şubatta çıkaracak belleyi ama baktım içinden belle çıktı bayada şaşırdım neyse sorun telefonun bütün titreşim ayarları açık ve tercihlerden etkin ama telefon hiçbir şekilde titremiyor :off: neden bilen var mı bi yardım lütfen?

mehmetdag

Üye
guc tasarrufu mu acik?

shinnok

Üye
    Konu Sahibi
hayır onu biliyorum güç tasarrufu etkin olunca titreşimi kapatıyor ama açık değil yinede titremiyo tel

bozkurt95

Üye
c6 01 zaten eski tlf lar gibi zır zır gibi titremiyor çok hafif belli belirsiz titriyor ama güçlü bir ağırlık veriyor tlf na belki ilk kullandığın için olabilir birde tercihlere bakman gerekli titreşim açıkmı diye bunun aksini düşünüyorsan kardeşim bir gösteri ver aldığın yere çünkü bizler buradan anca yönlendirebiliriz bakamıyoruz ;)

Febris

Febris

Üye
Servise ver:naughty:

umutttt16

umutttt16

Üye
tüm ayarların etkin oldugunu güç tasarrufunda olmadığına emin ol hala olmuyo servise :D

safajk

Üye
Servise ver ama yazılımsal deyip de belleyi silip anna yaparlarsa şaşırma:aha:

tarxhn

tarxhn

Üye
ayarlardan düzeliyor. bir dene istersen

shinnok

Üye
    Konu Sahibi
Yok beyler napsam titremedi başka c6 buldum gayet titriyo benimkinde tık yok garantiye vericem artık elim mahkum şans işte gidip titreşimi olmayan telefonu almışım :)

seveccen

Üye
kardees aynı sorun bende de war ne yaptın hallettin mi sorunu bende yeni aldım senin sorunun aynısı war arada titriyo benimkide kafasına esince :D tüm secenekler acık

shinnok

Üye
    Konu Sahibi
kardeş servise götürecektim bende bi sabah telefon çalıyodu baktım titriyo kendi kendine düzeldi şimdi de gayet normal anlamadım yani 1.5 ay titremedi sonra düzeldi servise sordum temassızlık vardır falan dedi götürmedim ama sorun düzelince :)

seveccen

Üye
benim ki de öle kafasına göre hareket edio annadan belleye gectim aynı devam etti sorun soft format attım gene değismedi hard format denemeyeecm sıkıntılıymıs o garantiye servise verecem artık bakalım :D

shinnok

Üye
    Konu Sahibi
ben annadan belleyede geçmedim benim tel direk belle yüklü geldi titreşim hiç çalışmıyodu senin ki arada sırada çalışıyomuş en azından bende hiç yoktu ama bi anda titremeye başladı şimdi sorun yok çalışıyo :)

tans61

Üye
aynısı bende oldu. Dokunmatik ekran titreşim ayarını değiştirdim. Seviye 3'e getirdim. Telefon titredi. Sonra yine kapattım dokunmatik ekran titreşimini. Sonradan tuşları kilitledim. Telefon eskisi gibi titredi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt