c6-01 telefonumun ekranı gitti yardım

Sponsorlu Bağlantılar

OrdeaL35

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 telefonumun ekranı gitti yardım
öncelikle herkese selam arkadaşlar.c6-01 telefonumda bazenleri ekranda beyaz ışık beliriyodu ekranı komple beyaz bi ışık kaplıyordu ama ekrandaki yazı foto vb. şeylerde biraz görünüyordu bugün youtubeden kulaklığı takmış video izlerken birden ekran yine bembeyaz oldu sonrada ekran karardı bataryayı çıkarıp taktım tel açılırken titriyo fakat ekran gelmiyo siyah bi şekilde kalıyo.tam olarak sorun nedir servise göndersem garantiside bitti hasar büyükmüdür küçükmüdür şimdi astarı yüzümden pahalıya gelmesin tahmini ne kadar para tutar? yardım ederseniz sevinirim fikir veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

sata3

sata3

Üye
Pc Telefonu Görüyor Mu?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Eger hata ekranindaysa 2. el bir c6-01 alip,anakarti sorunlu bile olsun yeter ki ekrani saglam olsun. Ona eklersiniz ama hatayi tam tahmin edemiyoruz format vs falan uygulayin son cagre ekran'ı degistirmek olur

• Beğen
Tepkiler: mısto61
sata3

sata3

Üye
Eger hata ekranindaysa 2. el bir c6-01 alip,anakarti sorunlu bile olsun yeter ki ekrani saglam olsun. Ona eklersiniz ama hatayi tam tahmin edemiyoruz format vs falan uygulayin son cagre ekran'ı degistirmek olur
Sana Katılıyorum :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
Önce bir format sonra da flash at bakalım

Üst Alt